Portfolio | Nieuw klanten opdrachten!

Portfolio | Nieuw klanten opdrachten!

De afgelopen tijd ben ik weer met een aantal mooie opdrachten bezig geweest en twee ervan kan ik nu aan jullie laten zien. Ik ben er zelf erg trots op dat dit soort opdrachten op mijn pad komen en daarom vind ik het leuk om met jullie te delen! Benieuwd? Kijk mee!

Teckelprint voor Babystyling!

De teckel print was al een populaire wallpaper en die schattige print is nu ook te koop op babykleding. Hoe schattig is dat! Heb je zelf een baby, is er een kindje op komst of zoek je nog een leuk kraamcadeautje? Kijk dan even bij Babystyling die zowel online als in de winkel leuke items verkoopt met deze print!


Zomercollectie voor JustbeKids!

Alweer meer dan een jaar geleden heb ik voor JustbeKids leuke prints mogen aanleveren voor de zomercollectie van 2022. En die collectie is nu online! Als ik de productfoto’s zie dan word ik wel heel blij hoor! Er zijn jurkjes, shirtjes en broekjes met flamingo print en de struisvogelprint!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram