Plog || Zomers (werk)dagje!

Plog || Zomers (werk)dagje!

Hi ladies! Ik heb vandaag weer een nieuwe plog voor jullie van een random werk/chil dagje. Het was namelijk afgelopen maandag heerlijk warm en besloot daarom lekker te genieten van het zonnetje en een beetje te ploggen.

Ben je benieuwd hoe mijn maandag eruit zag en wat ik allemaal uitspook? Kijk dan snel mee!

plog6

Ik begon met het uitlaten van mijn hond op deze zonnige dag. Iets wat ik iedere dag doe en het liefst zo vroeg mogelijk omdat het anders al snel te warm voor hem is. Daarnaast is het ook altijd lekker wakker worden om vroeg uit de veren te zijn en buiten te lopen!

plog7

Na het wandelen besloot ik snel even naar de winkel te gaan voor wat boodschapjes. Ik haalde spullen voor het avondeten en een broodje! Handig in mijn mandje waar heel veel in past.
plog1

Daarna was het tijd om even lekker te ontspannen en ik dook de tuin in. Lekker wat tijdschriften erbij en genieten maar! Dit geeft echt een vakantie gevoel ook al is het achter in de tuin, het lijkt wel een vakantiebestemming!

plog2

Na het genieten moest er ook even gewerkt worden en ik besloot buiten foto’s te maken zodat ik nog even van het lekkere weer kon genieten. Het nadeel hiervan wel is dat er allemaal insecten op het witte doek afkomen.. Ik ging aan de slag met de nieuwe make-up producten van H&M. plog3

Eind van de dag kwam mijn vriend gezellig eten en ik besloot kip wraps te maken. Ik vind dit zo lekker en dan vooral met lekker veel knoflook. Yum! Het is heel makkelijk om te maken en ontzettend lekker. Dit is iets wat ik echt wel vaak kan eten!

plog4

Eind van de avond had ik een Me-Time momentje. Ik pakte deze robot van LUSH erbij. Hij heeft de geur van lavendel wat ontspannend werkt en goed is voor het slapen en daarnaast is die natuurlijk ook erg schattig! plog9

Daarna deed ik een maskertje op en lakje mijn nagels in dit lieve pastel gele lakje! Is het niet een schattig kleur? Hij is van het merk ANNY, maar over de kwaliteit ben ik niet heel erg te spreken.

plog8

De tijd ging snel en voor ik ging slapen nog even lekker ontspannen met Pretty Little Liars. Wie van jullie kijkt ook?

Dit was mijn plog van afgelopen maandag. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te zien!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram