PLOG | Winkeltjes bekijken in Zwolle!

PLOG | Winkeltjes bekijken in Zwolle!

Afgelopen week was ik samen met Larissa een dagje naar Zwolle. Deze hele dag stond in het teken van heel veel leuke winkeltjes bekijken, alvast opzoek naar leuke kerstspulletjes en natuurlijk lekker gezellig rondlopen.Het leek mij wel leuk om op deze dag weer wat foto’s te maken en te verwerken in een plogje. De laatste keer dat ik namelijk een plog heb gemaakt is alweer bijna een jaar geleden, oef! Benieuwd hoe ons dagje eruit zag? Kijk snel mee!

Ready to go! Aangekleed, tas ingepakt en een grote sjaal mee.

Eenmaal aangekomen in Zwolle was onze eerste stop een bezoekje aan de Søstrene Grene. Ik hou van deze winkel en vind het heerlijk om er lekker doorheen te lopen en te snuffelen. Ze waren al volop bezig met kerstspulletjes in de winkel aan het leggen en dat is natuurlijk helemaal genieten.

Ik zag een hoop leuke spullen maar heb eindelijk niks gekocht. Binnenkort als de kerst echt bijna aanbreekt, ga ik zeker terug om wat leuke items te scoren.

Bijvoorbeeld deze gezellige servetjes. Zo leuk om deze op een kersttafel te leggen. 

Naast kerst heeft de Søstrene Grene natuurlijk nog veel meer waaronder deze planner. Hij zag er zo mooi uit en is echt een aanrader. Het is dat ik net een planner heb anders had ik hem zeker meegenomen.

De volgende stop was een bezoekje aan mijn favoriete winkel, de Dille & Kamille. Ook hier hadden ze heel veel leuke kerst spulletjes om blij van te worden. Als ik dit allemaal zie heb ik zoveel zin om het huis al helemaal kerstproof te maken. Helaas moet ik van mijn vriend toch echt even wachten…

Het was erg fris buiten en ik keek uit naar een koffie pauze. We besloten lekker even te gaan zitten in de boekenwinkel die gevestigd zit in de kerk in Zwolle. Zo heerlijk om hier lekker tussen de boeken te kijken of natuurlijk even wat te drinken. Ik ging voor koffie met een mandarijn cake!

Weer opgewarmd en bijgeladen klaar om naar de Primark te gaan. Qua kleding zag ik vrijwel niks leuks en daarom ging ik snel naar de pyjama afdeling waar ook de home artikelen te vinden zijn. Ook op pyjama gebied kon ik niet slagen maar bij de home zag ik weer zoveel leuk leuks. Waaronder deze geweldige mok! Hij is echt super groot maar hoe leuk is het om hier je warme choco uit te drinken?! Leuke tip om iemand cadeau te doen.

Maar er was nog meer waaronder heerlijke geurkaarsjes met nog meer peperkoek mannetjes.

Na de Primark ging onze winkeltoer verder en kwamen we bij een schattige kledingwinkeltje aan met hele leuke kaartjes. De laatste tijd vind ik kaarten heel leuk om te hebben en daarom moest ik ook hier even een blik werpen tussen de kaarten. Als snel zag ik hele leuke exemplaren!

Op naar de ZARA Home waar ook de winkel al in heerlijke kerststijl was gebracht. Dit bed zag er zo leuk uit!!

En dan heb ik het nog niet eens over de versiering gehad. Hoe leuk zijn deze peperkoek mannetjes. Helaas veel te prijzig maar anders had ik ze graag meegenomen.

Bij de Sissy Boy hadden we onze laatste stop en daar kan ik ook zo genieten van de mooie spullen. Betoverende sneeuwbollen, kerstballen en nog heel veel meer. 

Ook heeft Sissy Boy dit jaar een heel alfabet aan kerstballen van glas en deze zijn ook stuk voor stuk prachtig. Iedere letter is weer anders en zo mooi. Ook weer een heel leuk item om iemand cadeau te doen!

Maar mijn aandacht viel vooral op de glazen kerstballen in vorm van dieren. Deze egel vind ik werkelijk prachtig en zo mooi gemaakt. Ik kan hier echt blij van worden, zo zo mooi!

En ook zoetigheid hoort erbij en toen ik deze candy bar zag moest die echt even op de foto. Ik vond hem best prijzig anders had ik graag deze caramel met pumpkin bar willen proeven. Of alleen al meenemen door de verpakking. Iemand die weet hoe die smaakt?

De laatste stop vlak voor we naar huis gingen was bij een frietjeszaak waar ik van Larissa absoluut heen moest. Zij vertelde namelijk dat ze hier de lekkerste friet ooit hebben en dat wou ik natuurlijk wel even proeven. Ze had helemaal gelijk, de friet in deze winkel is heerlijk! Goede afsluiter van een hele gezellige dag!

Heb jij wel eens gewinkeld in Zwolle?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 14 november 2017 / 22:06

  Ooh leuk al die kerstspulletjes! En dan die tas van de Primark, love it!
  Liefs,
  Yara

 2. Maaike
  13 november 2017 / 21:03

  Haha, ik woon er, dus ja ik winkel er ook. Maar het grappige is, de meeste winkeltjes die jij noemt ben ik nog nooit geweest. Zeker die eerste Scandinavische moet ik echt eens gaan kijken!!

   • Maaike
    15 november 2017 / 13:38

    Naar aanleiding van je PLOG vandaag binnen gestapt bij Sostrene Grene. OMG, Hóe heb ik dit 2 jaar lang volledig kunnen missen?? Wat een heerlijk winkeltje. Echt superfijn winkelen, de prijzen zijn overal makkelijk te vinden en de meeste dingen zijn super betaalbaar. Heb echt vol verbazing rondgelopen. Ze hadden allemaal nieuwe dingen binnen qua eten ook. Heb (naast wat kerstspulletjes) een dropstick met mintvulling gekocht voor 35 cent en alleen daarvoor moet ik al weer snel terug, die was lekker zeg!! Bedankt voor je plog, anders had ik misschien nog wel heel lang onder mijn steen gezeten en dit had ik niet willen missen!

    • 15 november 2017 / 19:06

     Ahhh wat leuk!! Fijn dat je de winkel nu hebt ontdekt, ik vind het daar ook zo geweldig! Prijzen zijn inderdaad heel voordelig en er zijn zoveel leuke spulletjes 😀

 3. 13 november 2017 / 20:29

  OMG wat veel leuke kerstspullen zeg! Ik moet ook echt eens een keer naar zwolle

 4. 13 november 2017 / 18:25

  Die verse friet ziet er echt heerlijk uit. Dat kaartje is ook echt super leuk van de Zara.

 5. 13 november 2017 / 12:07

  ik moet echt eens naar Zwolle, niet bepaald om de hoek maar ik lees zoveel over leuke winkeltjes daar ;D

 6. 13 november 2017 / 10:45

  Wat een leuk artikel dit! Ik vind de Søstrene Grene zo’n ontzettend leuke winkel, waar daar alles hebben altijd haha.

 7. 13 november 2017 / 10:44

  Ik ben ook nog nooit in Zwolle geweest máár er staat wel een tripje op de planning! Ik heb er super veel zin in, want volgens mij is het een superleuke stad!

 8. 13 november 2017 / 10:23

  Mijn vriend is net terug van een ‘mannenweekend’ in Zwolle, hij vond het daar super leuk!! Ik ben er zelf nog nooit geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram