Plog | Volop Pasen in Nordhorn Duitsland!

Plog | Volop Pasen in Nordhorn Duitsland!

Afgelopen zaterdag ging ik gezellig met mijn vriend weer een dagje richting Nordhorn in Duitsland. Het is voor ons maar een uurtje rijden en altijd leuk om daar een uitje van te maken.

Rond Kerst vorig jaar was ik ook in Nordhorn en toen heb ik ook een plog online gezet die natuurlijk helemaal in de kerstsferen was. Omdat nu Pasen voor de deur staat leek het mij leuk om weer wat foto’s te maken en dit met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!


We vertrokken zaterdag al vroeg zodat we lekker door konden rijden zonder teveel verkeer. Het was heerlijk rustig op de weg en waren er zo!

Eenmaal in Nordhorn kwamen we een popcorn machine tegen. Ik ben gek op popcorn en helemaal verslaafd aan mijn eigen ‘mini popcorn machine’ thuis. Zo’n grote variant lijkt mij ook wel wat, als ik de deur uit ga even snel een bakje popcorn mee. Haha!


De eerste stop was bij een bakkertje waar ik genoot van een heerlijke cappuccino. Ik heb het volgens mij al vaker gezegd, maar de melkschuim in de Duitse cappuccino’s is zo fluffy. Ik snap er niks van hoe dat zo lekker kan.

Net als in Nederland was er ook markt in Nordhorn op zaterdag en daar gingen we eventjes overheen. Heerlijk om al die verse bloemen bij elkaar te zien.


Bij Rossmann kocht ik de vorige keer toen ik er was allerlei heerlijke badproducten van Treacle Moon en ik zag nu ook weer nieuwe varianten die alleen al door de verpakking te leuk zijn. Ook zag ik heerlijke maskertjes. Jammer dat we in Nederland niet zoveel leuke producten hebben…


Ik kwam ook een grote stelling tegen met deze nieuwe Labello’s. Ik ben heel benieuwd of ze ook in Nederland te koop zijn want ik heb spijt dat ik de avocado variant niet heb meegenomen.

Maar het allerleukste om te doen vind ik natuurlijk het bezoeken van allerlei woonwinkeltjes en in Nordhorn zitten 2 leuke winkeltjes vol spulletjes die ik leuk vind om te bezoeken. Zo heb je Nanu-Nana die helemaal in het teken stond van Pasen. Waar je ook keek, overal waren leuke beeldjes, schattige konijntjes en eitjes te vinden.De andere winkel die ik heel leuk vind vol leuke woonspulletjes in Depot. Ik zag er prachtig service voor de Pasen en moest me echt in houden. Ik heb genoeg service in huis maar ik had het wel even moeilijk om deze set te laten staan. Hoe schattig!


Pasen wordt volgens mij volop in Duitsland gevierd, er waren namelijk zoveel leuke cadeautjes verkrijgbaar. Leuke mokjes, potjes met marshmallows, bakjes Paas popcorn, noem maar op. Hoe schattig is dat!De laatste stop was ook nog even bij de grote supermarkt ‘Marktkauf’. Ook hier was het al volop Pasen en jeetje wat moest ik mij inhouden. Ik had op begeven moment volgens mij de hele chocolade afdeling in de kar liggen. Ik heb van alles meegenomen om te proberen en om weg te geven. Ik ben enorm gevoelig voor leuke verpakkingen dus zodra het er leuk uit ziet, neem ik het al snel mee. Onderweg naar huis kon ik al mooi beginnen met proeven en genoot ik van heerlijke chocola. Yum!


Ben jij wel is in Nordhorn geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 25 maart 2019 / 16:49

  Dagje Nordhorn vind ik altijd heerlijk! Die gouden bunny met fluffy staartje is té leuk trouwens, moet ik hebben haha!

  • Laura Louise
   Auteur
   25 maart 2019 / 19:25

   Jaaa schattig is die he!!

 2. 25 maart 2019 / 16:37

  Heerlijk zo’n dagje! Voelt altijd als een soort minivakantie. Wat een leuke spulletjes allemaal, super cute!

  • Laura Louise
   Auteur
   25 maart 2019 / 19:25

   Jaa echt een soort minivakantie 😀

 3. 25 maart 2019 / 16:28

  Echt zo leuk dat ze in Duitsland altijd zoveel paas-items hebben. Dat geeft toch echt wel zo’n vrolijk voorjaarsgevoel. Vooral het paas-servies vind ik super leuk!

 4. 25 maart 2019 / 11:23

  Het ziet er allemaal heel leuk uit. Ik kende het plaatsje nog niet.

 5. 25 maart 2019 / 10:44

  Wat ziet het er leuk uit! Ik ben er nog nooit geweest.
  Wat een schattige paas spulletjes allemaal.. <3
  Liefs,
  Evelien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram