PLOG | Zussendagje in Groningen!

PLOG | Zussendagje in Groningen!

Vorige weekend had ik een hele leuke dag met mijn zus in Zwolle en dat was zo goed bevallen dat we besloten deze zaterdag weer samen op pad te gaan. Niet opnieuw naar Zwolle maar naar Groningen waar ik zelf nog nooit had wezen winkelen.

We namen al vroeg de trein en lieten ons verrassen door deze stad. We kwamen weer een hoop leuke winkeltjes tegen, shopte bij de Primark en dronken lekker koffie. Benieuwd naar ons dagje? Kijk mee!


PicMonkey Collage

3

Richting het centrum van Groningen kwamen we al snel weer een hoop leuke winkeltjes tegen, waaronder dit schattige bakkertje. Alleen al door de uitstraling wordt ik aangetrokken om naar binnen te gaan. Super leuk en vrolijk!

1

Mijn zus had wat leuke hotspots van Groningen opgezocht en daar kwam ook ‘TOET’ vaak in voor. Ook dit was weer een heel schattig en gezellig tentje om even een lekker koffietje te drinken.

2

De ramen waren versierd met leuke tekeningen van theekopjes en potjes. Vrolijk!

5

Als eerste namen we een kijkje bij het winkeltje ‘Laif & Nuver’. Onwijs veel mooie woondecoratie heb je hier.

6

En ook de winkel zelf met de prachtige ornamenten op het plafond is gewoon een feestje om naar te kijken.

4

Tijdens het wandelen kwamen we opnieuw bij een bakkertje met zelfgemaakte macarons. Hmmm!!

8

We lieten de macarons staan en ging lekker opzoek naar een tentje voor wat te drinken. Ik ging voor een Latte en mijn zus nam een Chai Tea. Kijk hoe schattig je dit krijgt in een theepotje.

10

In Groningen zit sinds kort een Primark en ook daar namen we een kijkje. Ik kocht een paar leuke dingen die ik nog apart ga laten zien. Ik vond de Primark in Groningen erg prettig, het was ruim, vriendelijk personeel en netjes.

13

In de straten van Groningen hangen deze parapluutjes. Super schattig! We hadden voornamelijk mooi weer maar ook een enorme stortbui en dat was wat passender bij dit plaatje. 
9

Ik heb een haat liefde relatie met Pokemon Go. Ik vind het de ene keer heel grappig en leuk maar de andere keer ben ik er helemaal klaar mee. Mijn telefoon heeft het ieder geval nu opgegeven omdat het spel is te zwaar en ik het niet meer kan spelen. In totaal heb ik het 1 dag gespeeld en toen was mijn doel Jigglypuff vangen. Helaas niet gelukt en mijn zus kon hem al voor de 2de keer vangen… Toch even balen!

12

We kwamen allemaal leuke tentjes tegen en deze vroeg ook echt even op een foto momentje, ‘Toshka’!

7

We hebben heerlijk de hele dag genoten van deze gezellige stad en ik vond het zeker de moeite waard om hier is heen te gaan. Ik kocht een paar leuke items bij de Primark en een nieuwe lipstick van MAC. Deze ga ik nog apart laten zien!

11

Wil je nog meer zien van deze leuke dag? Neem dan een kijkje bij mijn zus

Ben jij al een keer in Groningen geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

12 Reacties

 1. 8 augustus 2016 / 08:54

  Je kunt hier best goed shoppen hè? Ik bezoek bijna wekelijks de Laif & Nuver, vind dat echt een geweldige winkel..

 2. 7 augustus 2016 / 13:04

  Ziet eruit als een gezellige dag! Ik ben een aantal weken geleden ook voor het eerst gaan winkelen in Groningen, heel leuk! En de Primark is inderdaad lekker groot en opgeruimd. xxx

 3. 7 augustus 2016 / 11:25

  Ik had hem vanochtend al bij je zus gezien! Gezellig zo’n dagje samen shoppen! Groningen lijkt me een leuke stad!

 4. Stephanie
  7 augustus 2016 / 09:55

  Wat een schattige winkeltjes allemaal. Ik ben Benieuwd naar je aankoopjes! Liefs

 5. Kim
  7 augustus 2016 / 09:54

  Dat ziet er weer heel gezellig uit!

 6. 7 augustus 2016 / 06:23

  Leuk dat je in Groningen was. Ik woon hier zelf en ik ontdek nog steeds allemaal leuke plekjes in Groningen. Het enige nadeel is dat het zo ver weg is van Amsterdam/Rotterdam.

  • 7 augustus 2016 / 08:40

   Ohh wat leuk dat je er woont! Ik vond Groningen echt super gezellig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram