Plog op donderdag | #1

Plog op donderdag | #1

plog1Tijd voor de eerste plog van dit jaar en jawel op de Donderdag. Vanaf vandaag verschijnt er iedere donderdag een plog of een vlog online waarin ik een random dag laat zien.

Vandaag een plog van afgelopen dinsdag. Ik ging aan het werk voor de blog en daarna even door naar Zwolle voor een bezoekje aan het ziekenhuis en een kijkje in de stad. Kijk mee!

0

Goedemorgen! Mijn dag begin ik iedere dag weer met ontbijt want wanneer ik wakker word heb ik altijd zoveel zin in eten. Vaak maak ik een broodje of beschuitje maar vandaag ging ik lekker voor yoghurt met granen en blauwe bessen. Goed begin van de dag!

1

Na het ontbijt ging ik even aan de slag voor de site. Ik moest nog een paar kleine dingetjes doen voor ik weg kon gaan. Dat rare sponsje is trouwens een beautyblender en de review komt binnenkort op de site. Hoe schattig zijn trouwens deze kaarsen met hertjes erop? Ik kreeg ze voor kerst en de geur is zoete koekjes, yummi!

3

Ik ging nog even aan de slag met het opnemen van een favorieten video. Wanneer ik een video ga opnemen verandert mijn slaapkamer in een ongelofelijk troep met producten, verpakking en alles… Als ik klaar ben wil ik het altijd weer zo snel mogelijk netjes hebben.

2

Tijd om met mijn allergrootste vriend te gaan wandelen! Heerlijk wanneer het buiten koud is en toch het zonnetje schijnt.

4

Tijd om naar Zwolle te gaan, ik moest een bezoekje brengen aan het ziekenhuis en mijn moeder en ik namen mooi makkelijk de trein.

5

In Zwolle zit tegenwoordig een Starbucks, hoe lekker is dat? Ik heb er niks genomen maar dat komt vast wel een keer als ik op doorreis ben en langs Zwolle kom.

6

In het ziekenhuis waren enorme palen met ballonnen en ik denk echt dat deze kleurrijke ballonnen iemand even lekker kunnen opfleuren.

7

Helaas had ik de middag iets anders voorgesteld en werd het pas eind van de dag dat we nog even de stad in konden. We namen snel even een kijkje bij wat leuke winkels.

8

Zo ook een kijkje tussen de sale bij de H&M. De rekken waren enorm gevuld maar uiteindelijk vond ik er niks wat echt leuk genoeg was om mee te nemen.

9

Mijn avond eten was een makkelijk broodje bij de V&D, we hadden maar weinig tijd en om toch wat lekkers te eten besloten we een broodje te eten bij de La place. De broodjes met roomkaas zijn mijn favoriet.
10

Ik vond nog een heerlijke fluffy sjaal bij de Sting die super was afgeprijsd van €22,95 naar €4,95. Hij is ontzettend zacht en ik ben er heel blij mee!

11

Altijd wanneer ik iets hartigs heb gegeten krijg ik daarna direct zin in zoet. Mijn moeder en ik haalde wat lekker bij de patisserie in de V&D. 12

Thuis stonden er twee hele leuke pakketjes voor mij klaar. Een had ik zelf besteld maar de roze enveloppe was een grote verrassing. Binnenkort laat ik de inhoud zien op mijn blog!

En dit was mijn eerste plog. Helaas niet zoveel foto’s en boeiende dingen als ik had gehoopt maar ik hoop toch dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in een random dag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram