Plog | Gezellig winkelen in Utrecht!

Plog | Gezellig winkelen in Utrecht!

Woensdag had ik een heerlijk dagje, ik was lekker vrij van mijn werk en ging er daarom gezellig op uit met mijn zus. Ik was echt toe aan een lekker dagje winkelen en daarom besloten we de trein te pakken naar Utrecht.

Wanneer ik met mijn zus op pad ga staat deze dag gegarandeerd in het teken van heel veel lachen. We hebben namelijk altijd de grootste lol en dankzij dezelfde interesses kunnen weer heerlijk rondsnuffelen in onze favoriete winkels. Ik besloot weer foto’s te maken en mijn dag met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!

plog1

plog2

 • De dag begon natuurlijk bij de Starbucks, dit is echt onze standaard stop als we samen op pad gaan. Ik nam een heerlijke Caramel Macchiato, hmm!!! Daarna doken we Utrecht, ik vind het z’n gezellig stadje. Helaas was het wel wat koud en bewolkt maar dat maakte het zeker niet minder leuk!
 • Het eerste winkeltje waar we naar binnen gingen was de Rituals. Mijn zus had hier een heerlijke cadeaubon van en kocht wat uit de nieuwe limited edition lijn wat producten. Ik zelf kon het ook niet laten en nam een grote fles met bath bubbles mee in de heerlijke LE geur Orange en Cinnamon. Heerlijk!!

plog3

 • Waar ik zelf heel erg naar uit keek was een bezoekje aan de LUSH. Vorige week deed ik al een heerlijke bestelling maar nu kon ik lekker zelf even door de winkel snuffelen. Ik genoot echt van de Halloween en Kerstcollectie en kon het dan ook niet laten om nog wat leuke spulletjes mee te nemen. Ik zal eens deze dagen een shoplog online zetten!

plog4

 • Sinds kort zit er ook een & Other Stories winkel in Utrecht en die winkel vind ik altijd de moeite waard om te bezoeken, het is helemaal mijn stijl. Ik zag een hoop leuke dingen maar ik hield mijn in. Ik zag nog wel een mooie higlighter die er in de verpakking echt prachtig uitzag maar helaas een slechte pigmentatie had. Uiteindelijk hield ik mij goed in en nam mijn zus als enige een lekker product mee.

plog5

 • Tijdens het wandelen en bezoeken van een hoop leuke winkeltjes kwamen we dit schattige winkeltje met allemaal lekkere en speciale spulletjes. Mijn ogen vielen direct op deze popcorn met marshmallow!! Dit ziet er toch geweldig uit?
 • Voor mijn nieuwe huis ben ik opzoek naar lekkere geurkaarsen en dan is het natuurlijk de beste stop om even bij de Yankee Candle te kijken. Ik vind vooral de grote glazen potten echt super tof maar wel iets te duur. Mijn zus en ik namelijk allebei 2 mini kaarsjes mee in heerlijke herfst/winterse geuren. Ook deze zal ik laten zien in de shoplog!
 • De laatste stop voor we naar huis gingen was ook weer de Starbucks. We hadden s’middags een lekker broodje gehad maar bij een dagje uit hoort ook natuurlijk een lekker taartje!

Meer foto’s zien? Neem dan ook zeker een kijkje bij mijn zus op haar blog!

68301df0af808b77c3b2c0374f82a7d0

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

17 Reacties

 1. Donna
  14 oktober 2016 / 07:37

  Wat een heerlijk gezellig dagje. Ik word helemaal blij van de LUSH foto’s!

 2. 13 oktober 2016 / 14:20

  Utrecht is altijd leuk om heen te gaan! Al die lush producten zien er goed uit

 3. 13 oktober 2016 / 11:20

  Leuk dagje samen! Utrecht is een leuke stad. Caramel macchiato is mijn fav! YC ook heb nu twee grote jars helemaal happy mee, echt fijne geuren die lang blijven ruiken. LUSH is ook zo heerlijk!

  • 13 oktober 2016 / 11:25

   Ohh heerlijk zeg, ik wil ook nog heel graag een grote jar van Yankee Candle, heerlijk!!! En ze zien er tof uit 😀

 4. 13 oktober 2016 / 10:39

  Natuuuuuurlijk begon de dag met Starbucks, hehe 🙂 En LUSH mag ook niet ontbreken.

 5. 13 oktober 2016 / 09:37

  Wat een leuke plog! Ik krijg gelijk zin om iets aan te schaffen bij Lush, haha

 6. 13 oktober 2016 / 07:05

  Ah, zo leuk!! Het was een super gezellige dag en we gaan het snel weer overdoen!! 😀

 7. 13 oktober 2016 / 06:01

  Wat een leuke en zeer gezellige dag hadden jullie 😉
  Utrecht is prachtig.
  Vooral zomers langs de grachten.
  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram