PLOG | Dagje Zwolle, Veel gezelligheid & GVR Film!

PLOG | Dagje Zwolle, Veel gezelligheid & GVR Film!

Afgelopen zaterdag had ik een heel leuk dagje, namelijk een echte zussendag! We gingen gezellig naar Zwolle om daar wat te winkelen, lekker te eten en de dag af te sluiten met onze favoriete jeugdfilm, de GVR.

Het was alweer een tijdje geleden dat ik echt op pad ging en een plog had gemaakt en daarom leek het mij leuk om deze dag vast te leggen en met jullie te delen. Benieuwd hoe deze gezellige zaterdag eruit zag? Kijk mee!

PicMonkey Collage1

De dag begon natuurlijk bij de Starbucks. We liepen de trein uit in Zwolle en bestelde daar mijn favoriete drankje, de caramel macchiato! We liepen met ons drankje in de hand richting de stad en namen een andere route dan normaal. Dit was een goed idee aangezien we heel veel leuke winkeltjes ontdekte die we nog niet kende.
2

3

4

Het eerste winkeltje waar we tegenaan liepen had allemaal schattige spulletjes. In de winkel verkochten ze ook de kopjes van Rice en daarom wou ik zeker even binnen kijken of er nog nieuwe exemplaren waren.
5

Dit kopje van Rice heb ik al en is een van de leukste! (Foto is helaas niet scherp)

6

Mijn ogen vielen op deze leuke vaas van een zeepaardje. Hij was vrij prijzig maar ik ga hem zeker onthouden voor mijn nieuwe huis!

7

Op naar mijn favoriete winkel, de Dille & Kamille. Hier kan ik echt uren doorheen snuffelen omdat ik alles in de winkel leuk vind en ik vind de muziek die ze er draaien altijd zo rustgevend dat ik helemaal ontspannen ben als ik er ben.

8

9

10

Tijdens het wandelen kwamen we bij een cosmetica winkeltje/salon (naam helaas vergeten) en daar verkochten ze onwijs veel mooie merken. Ik werd verliefd op deze vrolijke verpakkingen.

11

12

En natuurlijk op de prachtige highlighter van BECCA. Ik wist niet dat dit merk ook gewoon hier in Nederland in de winkels te krijgen is. Super leuk!

13

14

En ook een display van Pür stond in de winkels. Mooi en vooral ook hele fijne make-upjes!

15

Bij de Sissyboy moest natuurlijk ook even lekker geneusd worden en daar kwam ik dit bordje tegen die ik 100x in mijn handen heb gehad. Nu was hij ook nog is afgeprijsd maar ik nam hem toch niet mee. Waarom? Geen idee ik heb nu spijt!

16

Van al het wandelen krijg je dorst en we besloten lekker even een verse jus te drinken bij de Bagels & Beans. Ik vind het altijd zo gezellig om hier te zitten.

17

Drankje op en weer door! Op naar het winkeltje Moonloft die vrij klein is maar wel vol staat met alleen maar leuke spulletjes.  Ik twijfelde heel lang op deze mooie choker ketting met een marble steentje. Uiteindelijk toch maar niet gedaan omdat hij vrij prijzig was.

18

19

Mijn zus liet nog het leuke tentje ‘Engel’ zien. Hier kun je lekker zitten en hebben ze ook weer heel veel toffe spulletjes. Hier word je toch vrolijk van?

20

Na het winkelen gingen we lekker het terras op om wat te eten. We namelijk allebei een lekker broodje en genoten van het zonnetje.

21

Daarna was het tijd voor het allerleukste, namelijk de film de GVR! Dit is echt de favoriete jeugdfilm (de tekenfilm) van mijn zus en ik. We hebben hem vroeger wel 1000 keer gekeken. Gelachen om de leuke woorden, bang worden van de enge reuzen en vooral veel genieten van het mooie verhaal. Vorig jaar las ik al dat dit mooie verhaal van Roald Dahl verfilmd ging worden en vanaf dat moment keek ik er al naar uit.

De film is echt in 1 woord GEWELDIG en ik heb van begin tot eind genoten. Zo erg dat ik hem nog een keer in de bios wil zien haha! Het is echt een aanrader om hem te gaan bekijken. 
PicMonkey Cnollage

Kijk voor nog meer foto’s en het verslag van mijn zus op Irisjonet.nl

Fijne dag xxx

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. varenka W
  3 augustus 2016 / 08:23

  Leuke plog, heb ervan genoten met zulke mooie foto’s. Je hebt een goeie smaak hihi.
  Zeepaardjes vaas is echt TOP en dat waanzinnig lieve wolken schaaltje van Sissy Boy, ik begrijp dat je daar een beetje spijt van hebt. Super schattig en komt altijd wel een x van pas. Nah ja, je hebt vast nog wel andere leuke dingen gekocht he?!

 2. 2 augustus 2016 / 17:16

  Wat leuk om dit terug te kijken! Het was echt een super gezellig dagje!!!

 3. 1 augustus 2016 / 21:50

  Mooie foto’s weer! Ik ben ook benieuwd naar de GVR!! Zwolle is een gezellige stad, perfect om te winkelen

 4. 1 augustus 2016 / 10:30

  Wat heb je daar leuke plekjes zeg! En ja, Starbucks, dat hoort er natuurlijk ook bij.

 5. Donna
  1 augustus 2016 / 09:44

  Ah dat ziet er gezellig uit! De film lijkt mijnook heel tof ?

  • 1 augustus 2016 / 07:55

   Jaa zo leuk! Ik weet niet de straat maar het zit heel dicht bij de Dille & Kamille!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram