Plog | Dagje ‘kerstwinkeltje’ bezoeken in Nordhorn Duitsland

Plog | Dagje ‘kerstwinkeltje’ bezoeken in Nordhorn Duitsland

Hier keek ik al zo lang naar uit, een bezoekje aan het plaatstje Nordhorn in Duitsland. Ik hoorde namelijk van mijn zus vorig jaar al dat dit zeker de moeite waard is om een keertje te bezoeken. Ze had het over de DM drogist voor lekkere badproducten en over het tuincentrum Oosterik vlakbij. Gister gingen mijn vriend en ik samen erheen en maakte er een gezellig dagje Duitsland van.

We zijn eerst naar het winkelgebied in Nordhorn gereden waar ik een aantal gezellige kerst winkeltjes heb bezocht en einde van de middag gingen we door naar tuincentrum Oosterik. Benieuwd wat ik zoal heb gezien? Kijk mee!


De eerste winkel die ik bezocht in Nordhorn was een klein winkeltje vol met heel veel leuke kerstdecoratie en cadeautjes. De naam van de winkel was ‘Nanu Nana’ en echt de moeite waard om een keertje te bezoeken. Ik heb er een aantal spulletjes gekocht die ik nog laat zie in een shoplog.

Vooral alle kerstdecoratie was echt geweldig. Er waren zoveel toffe kerstballen te vinden, ik keek echt mijn ogen uit.

De volgende stop was een bezoekje aan Rossmann waar ik heerlijke badproducten kocht die ik natuurlijk ook ga laten zien in de shoplog. Verder raakte ik betoverd van alle adventskalanders die ik tegen kwam. Je kon het zo gek niet bedenken of het was er. Ik vond onderstaande versie echt geweldig. Hij was ontzettend zwaar en de print vond ik echt puur kerst. Helaas koste deze €28,- dus een goede reden om hem toch te laten staan. Ook was ik verrast door de mega grote surprise eieren van Kinder. Ik ben dol op deze chocolade eieren!

Toen was het tijd voor het tuincentrum en bij Oosterik raakte ik helemaal verrast. Ik wist van mijn zus dat het er groot was, maar zoooooo groot had ik nooit gedacht. Ik wist van gekheid niet waar ik moest kijken en waar we überhaupt moesten beginnen. Er was zoveel te zien, zoveel decoratie, zoveel kerst en zoveel meer. Het was eigenlijk gekke huis.

Als een kip zonder kop liepen mijn vriend en ik door de mega winkel en iedere keer raakte we weer verbaasd over wat we tegen kwamen. Ik weet ook van mijn zus dat in Oosterik de mooiste notenkrakers te vinden zijn, dus die zocht ik maar op…

Ook de prachtige kerst wereld die er stond was echt betoverend om naar te kijken. Ik ben de tafels in Intratuin wel gewend die ook al mooi zijn, maar jeetjemina dit was allemaal net een level hoger. Ik heb vergeten foto’s te maken van het hele geheel maar ze hadden echt een mooi wereldje nagebouwd met al die leuke miniaturen. Ik heb alleen foto’s gemaakt van een klein stukje waar ik tegen aanliep. Toen ik zag hoeveel er nog meer stond heb ik de camera niet meer gepakt en alleen maar gekeken naar alle beeldjes. Het zou je hobby maar zijn om dit allemaal te moeten kopen…

Als je echt flink kerst wil shoppen dan moet je echt een bezoekje aan Oosterik plannen. Je kunt er alles vinden wat je met kerst maar in huis wilt hebben. Er is voor ieder wat wils wel te vinden, elke kleur, elke vorm, elk thema, je komt het er tegen.

Om de gekte even te ontlopen gingen we ook maar lekker rond snuffelen over de ‘gewone’ home deco afdelingen waar het een stuk rustiger was. Ook hier is genoeg te vinden voor zowel betaalbare prijsjes als wat duurder. Dus naast kerst heb je ook genoeg andere dingen te zien.

Heel wat uurtjes later zat ik voldaan in de auto terug met een heerlijke chocolade kerstman en met voeten die echt niet meer konden. Wat was het een tocht door deze winkel en dan nog bedenken dat we nog lang niet alles hadden gezien. Ik heb een heerlijk dagje gehad en heel erg genoten van de gezelligheid en natuurlijk de leuke winkels die we hebben bezocht. Ik heb dus een aantal kleine dingetjes gekocht die je binnenkort kunt zien op de blog!


Ben jij wel is in tuincentrum Oosterik geweest?
Of wezen winkelen in Nordhorn Duitsland?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. Natascha
  12 november 2018 / 19:46

  wow dat ziet er kleurrijk uit ! ik denk dat ik daar ook maar snel ga kijken 🙂

  heb je nog tips om daar ergens te lunchen of gebak met koffie te nemen???

  • Laura Louise
   Auteur
   12 november 2018 / 20:08

   Jaa zeker de moeite waard, heel leuk voor kerst 😀

 2. 11 november 2018 / 22:25

  Wat een gezelligheid op de foto’s zeg, heerlijk zo’n dagje!

 3. 11 november 2018 / 21:38

  Ik ben benieuwd naar je spulletjes van Nanu Nana! En wow, al die advent kalenders. Geweldig, je zou ze toch allemaal meenemen! Elke dag 16 advent kalenders openmaken, yolo 😛
  Ik ben daar nog nooit geweest, maar het staat zeker op m’n wishlist nu. Ik ben dol op kerstshoppen, de sfeer is wonderbaarlijk!

  • Laura Louise
   Auteur
   12 november 2018 / 11:11

   Jaaa echt een keer leuk om heen te gaan hoor! 😀 Zoveel leuke kerst dingetjes!

 4. 11 november 2018 / 19:31

  Ik was laatst ook in dat winkeltje in Nordhorn, zo leuk! Niets gekocht uiteindelijk, maar wel heel schattig om rond te neuzen. Oosterik vind ik altijd veel te druk om lekker rond te kunnen kijken haha. Kurt Adler is wel prachtig, ik shop dat altijd graag bij Intratuin 🙂

 5. 11 november 2018 / 14:00

  Wauw wat ziet dat er gaaf uit!!! Ik zou echt alles willen inslaan want ik houd echt van Kerst. Het liefst zet ik nu al de Kerstboom op.

  • Laura Louise
   Auteur
   11 november 2018 / 14:27

   Haha jaa het liefst doe ik dat ook nu, een kerstboom staat altijd zo gezellig!

 6. 11 november 2018 / 11:48

  Ik ben hier nog nooit geweest maar het ziet er heel mooi uit allemaal.

  • Laura Louise
   Auteur
   11 november 2018 / 12:48

   Echt de moeite waard om een keertje heen te gaan 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram