Plog #9 Zomers dagje!

Plog #9 Zomers dagje!

PicMonkey Collage

Dinsdag ging ik gezellig met een vriendin naar Zwolle toe. We hadden zin om lekker te genieten op een terrasje van het heerlijke zonnetje en even een kijkje te nemen in de Sale.

Het leek mij wel weer leuk om mijn dag een beetje in beeld te brengen en wat foto’s te maken en dat heb ik gedaan. Benieuwd hoe mijn dagje eruit zag? Kijk mee!

p1

Ik kom niet zo heel vaak in Zwolle maar ik liep langs een straatje waar zoveel schattige mooie huisjes stonden. Het zonnetje scheen erop en de bloemen stonden in bloei. Echt een plaatje.

p2

Het eerste wat wij gingen doen was het nemen van een lunch. Het lekkerste vinden wij om bij de Vito’s te eten. Hier hebben ze heerlijk broodjes. Helaas was het terras helemaal vol en stonden er een hoop mensen te wachten op een plekje. We besloten daarom maar binnen te eten.
p3Dit leuke shirt kwam ik tegen in de MANGO. Hij was in de sale voor iets van 7 euro!

p5

Ik kocht twee paar oorbellen bij de SIX. SIX is een winkel die ik zelf altijd oversla maar mijn vriendin wil er altijd even kijken en ik ontdekte zelf ook een paar leuke items. p6

Daarna gingen we naar de ICI PARIS XL waar ik mij even goed moest inhouden. Tussen de sale zaten namelijk een paar mooie producten. Ik kocht niks maar kreeg nog wel even mijn favoriete parfum mee naar huis in sample vorm. Altijd lekker voor in mijn tas. p7

De winkels hingen vol met sale rekken maar ik moet je toch zeggen dat het mij allemaal wat tegen viel.

p8

Tussen de winkels kwamen we dit restaurantje tegen wat er zo ontzettend gezellig uitzag. Zo rustig en sfeervol. Het was dat we geen tijd meer hadden anders had ik er graag willen zitten.

p9

Natuurlijk was er nog wel tijd voor een heerlijk ijsje wat echt een verwen momentje is met dit warme weer. Ik koos voor citroen, hmmmm!!p10

Ik had niet zoveel gekocht omdat ik vrij weinig leuke dingen in de sale tegenkwam. Toch ging ik naar huis met deze twee oorbellen van SIX. Normaal draag ik altijd parel oorbellen maar het leek mij wel leuk een keer iets anders te dragen. Voor de rest kocht ik nog een geurkaars en wat basics.

p11En dit was mijn zomerse dinsdagmiddag! 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram