Plog #6 Weekend

Plog #6 Weekend

plogDeze middag heb ik een nieuwe plog voor jullie van afgelopen weekend. Ik deed niet echt iets heel bijzonders maar nam wel de camera mee om toch een aantal foto’s te maken.

Ik maakte kennis met nieuwe ijskoffies, ontdekte een favoriete drankje en keek voor de derde keer Gooische Vrouwen 2. Benieuwd? Kijk mee!

plog1

Begin van de week (eigenlijk mag die hier niet tussen) kreeg ik een pakketje binnen met nieuwe ijskoffie van het merk Emmi, de CAFFÈ LATTE. Ik vind ijskoffie echt heerlijk en was daarom ook heel erg benieuwd naar deze nieuwe varianten. Ik ontving 3 verschillende smaken, Cappuccino, Espresso en Latte macchiato.

plog2

De koffies zaten in een soort van ‘koelbox pakkettje’ geheel van piepschuim met z’n koelelement erin. Ze waren best goed koud gebleven maar moesten voor optimale smaak nog wel even in de koelkast.

7

Ik kreeg nog meer pakketje binnen met oa. mijn nieuwe schoenen van Adidas en de All Nighter van Urban Decay. Ohja, vanaf vandaag kan je dan ook Urban Decay echt bestellen!!

6

Ook bestelde ik dit product van Dior voor mijn huid. Ik heb het al even gebruikt en het is zo ontzettend fijn. Ik gebruik het in combi met mijn VisaPure van Phillips.

10

5

Toen de koffies lekker gekoeld waren was het tijd om even te proeven. Ik vond ze alle drie eigenlijk heel erg lekker maar mijn grote favoriet was toch de cappuccino. Ik ben ook echt een cappuccino freak, hij smaakt heerlijk romig en je proeft gewoon de koffiebonen, hmmm! De koffies bevatten verse melk wat natuurlijk een stuk lekkerder is, alleen moet je ze dan ook wel direct opdrinken, maar agh dat is niet erg, ze zijn heerlijk!

Mijn vriend moest natuurlijk ook even proeven maar kon geen favoriet kiezen, hij vond ze alle drie een succes!

2

Mijn vriend en ik deden boodschapjes en kochten deze tros met bananen. Ik vond de minion stickers die erop zaten zo schattig. Ik kon het niet laten om nog een paar extra erop te plakken. Oeps!

3

Ik heb ook een andere drankje ontdekt waar ik helemaal dol op ben en dat is de Biologische drink yoghurt van Arla met zwarte bes en framboos. Deze is zo ontzettend lekker, wauw! Ik dronk dan ook ‘prongelijk’ direct het hele pak leeg…

4

Mijn werksituatie wanneer mijn hondje bij mij is. Hij wil altijd iemand om zich heen hebben en als ik achter de computer zit wil die het liefst in mijn armen. Wel een stuk lastiger typen voor mij maar wel heel gezellig.

plog3

Van Coolcat kreeg ik een aantal dagen terug een pakketje met daarin een shortje en items om hem te customizen. Ik ging lekker aan de slag met DIY-en. diy5

Ik ging voor ‘Destroy’ plekken met daarachter wit kant en studs. Ik ben best blij met het resultaat en het was ook nog is heel erg leuk en ontspannend om te doen!

1S’avonds ging ik en mijn vriend Gooische Vrouwen 2 kijken, wat voor mij al de derde keer werd. Ik had hem namelijk al in de bioscoop gezien, net toen die op DVD was met mijn moeder en nu weer met mijn vriend. Ik vind het gewoon ontzettend leuke films om van te lachen.

Dit was mijn plog. Tot de volgende keer! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram