Plog #4 Donderdag

Plog #4 Donderdag

0Ik vind het zo leuk om te lezen dat de plogs zo goed in de smaak vallen. Speciaal daarom zal ik het vaker doen en heb ik voor vandaag alweer een nieuwe plog gemaakt.

Gisteren op Hemelvaartsdag heb ik de camera een beetje meegesleurd en een aantal foto’s gemaakt. Ben je benieuwd wat ik deed op deze ‘vrije’ dag? Kijk dan mee!

1

Deze pakketje werden woensdag allemaal bezorgd voor mijn blog. Ontzettend mooie nieuwe producten die ik allemaal ga testen, reviewen en ga fotograferen. Ik ging er donderdagochtend al even mee aan de slag.

4

Zo kwam er een pakketje binnen met nieuwe producten van MUA. Het Spring Break palette had ik al een keer eerder ontvangen en getest voor de site. De andere producten komen binnenkort!

5

Ook ontving ik twee prachtige producten van het merk Babor, ik ken het merk maar had zelf nog geen ervaring ermee. Hoogtijd om daar verandering in te brengen.

2

Na wat werk ging ik mij klaarmaken om even weg te gaan. Ik moest namelijk even wat ophalen bij mijn vriend en besloot ook even gezellig samen te lunchen. Deze make-upjes gebruikte ik!
3

Vorige week trakteerde ik mijzelf op een nieuwe tas, en dit is hem geworden. Een Burkley tas in de prachtige cognac kleur. Ik ben er zo verliefd op!!

6

Tijd om te gaan met een lekkere dik fluffy vest aan. Ik vond de temperatuur namelijk een stuk kouder dan begin van de week. Brr!

7

Snel nog even langs de AH om wat lekkers te halen voor de lunch. Alles kan mooi in mijn mandje zo hoef ik mijn nek niet zo te belasten.

8

Simpel maar lekker en totaal niet fotogeniek maar goed. Ik nam twee mais broodjes met kaas en een klein stukje ham. Ik hou niet zoveel van vleeswaren op brood maar af en toe is het wel even lekker. Natuurlijk moest daar ook even een verse sap bij, ik had blauwe bessen met bramen.

9

Daarna nog even lekker smikkelen van een croissant en nog een broodje. Ik deed namelijk met mijn vriend een wedstrijd wie de meeste funnies (die groene snoepjes) uit het pak kreeg. Ik won!

11

We keken lekker even een aflevering terug van Familie Kruys, dat vind ik echt een geweldige serie! ohja en let maar niet op mijn wenkbrauw, dat was een uitprobeersel.

10

Daarna was het nog even tijd om wat zakelijke dingen te bespreken. We zijn bezig met een secret project waar ik hoop ik snel wat over kan vertellen. Ik had moodboards gemaakt met heel veel inspiratie. Spannend!

Ik hoop dat jullie mijn plog weer leuk vonden om te zien! 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram