Plog #3 Sunny Sunday

Plog #3 Sunny Sunday

plog3Tijd voor een nieuwe plog. Dit keer heb ik de camera op zondag met mij mee gesleurd om beelden vast te leggen. Het was namelijk heerlijk weer en ik had een fijne relaxte zondag met een aantal leuke dingen.

Gezonde koekjes bakken, enorme pantoffels en lekker in het zonnetje. Kijk mee naar mijn nieuwe plog!

1

Mijn vriend wou al een tijdje heel graag dat ik havermout koekjes voor hem ging maken. Hij was zondagochtend gaan sporten en daarom had ik mooi de tijd om de koekjes te maken. Hij vond het een lieve verassing toen die thuis kwamen heel erg lekker. Het recept heb ik van The Beauty Magazine.

6

Daarna dook ik de zon in, in mijn pyjama outfit natuurlijk want dat mag op zondag. Het was heerlijk weer en dat was wel even genieten.

todayy

Ik ging lekkere lezen in de nieuwe Britse Vogue.

8

Maar naast het lezen moest er ook een beetje gewerkt worden. Ik pakte mijn kladblok erbij om te schrijven, dat kon ook prima in het heerlijke zonnetje.

2

Tijd om in de benen te gaan. Ik ruilde mijn heerlijke zachte pantoffels om voor hakken. Mehhh

3

Toen mijn vriend terug was gingen we outfit foto’s maken van mijn nieuwe jasje. We zochten een leuke locatie en die vonden we. Benieuwd naar de rest van de foto’s? Bekijk hier de outfit!

4

Er was ook nog een pakje binnengekomen die natuurlijk even uitgepakt moest worden. Het pakketje van van Radbag, een onwijs toffe site met heel veel leuke gadget. Binnenkort komt hier meer over op mijn site en dan laat ik ook mijn bestelde items zien.

5

Een item moest ik gewoon al even op de foto zetten. Deze geweldige unicorn pantoffels. Hoe gaaf zijn ze!!

7

Deze mentos kwam ik tegen bij de Albert Heijn en ik was er zo nieuwsgierig naar. Helaas vallen ze mij iets tegen, al vind ik de verpakking wel erg leuk.

Dit was mijn plog, ik hoop dat jullie hem weer leuk vonden om te zien!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram