Plog #10 Zomers Antwerpen

Plog #10 Zomers Antwerpen

01

De afgelopen twee dagen waren geweldig. Ik ging heerlijk samen met mijn vriend naar Antwerpen toe om daar te genieten van de mooie stad, het heerlijke weer en ook een beetje van de Solden.

Natuurlijk heb ik een paar foto’s gemaakt om je een idee te geven hoe mijn heerlijke zomerse dagen eruit zagen en ben je daar benieuwd naar? Kijk dan snel mee!


02

Donderdag ochtend vertrokken we al vroeg naar het station om met de trein vervolgens naar Antwerpen te gaan. Het was al heerlijk warm en ik droeg daarom ook een zomerse outfit.

3 uur laten kwamen we aan in Antwerpen. Het hotel staat tegenover het station wat natuurlijk ideaal is om lekker snel onze spullen te dumpen en op pad te gaan. Ook in Antwerpen scheen de zon volop en de eerste stop was dan ook bij de Starbucks naast het hotel voor een heerlijk verkoelend drankje.

03

Ik ben een groot fan van macarons en al helemaal die van Ladurée. Daarnaast vind ik Ladurée ook een prachtige winkel en een bezoekje waard. De winkels vind ik altijd net sprookjes.

Met vriend en ik namelijk allebei 2 macarons, ik nam toffee en framboos en mijn vriend citroen en framboos. Toffee had ik nog nooit eerder gehad maar ik echt mijn favoriet geworden, wauw wat is die lekker.
04

Door de hoge temperaturen en een hoop gewandel was het natuurlijk belangrijk om goed te drinken. Mijn vriend had een leuk tentje gevonden die goed aangeschreven stond op internet en nam mij mee naar MAMPOKO.

Ik werd helemaal blij van de gezellige sfeer en bestelde een verkoelende drankje.

09

Ook besloten we iets te eten maar omdat ik niet zo heel veel honger had besloot ik te gaan voor een ‘simpel’  broodje kaas. Althans dat dacht ik tenminste…

De ober kwam aan met een rijk gevulde stokbrood en ik schok ervan hoe groot het was maar ohhh zo lekker. Ik heb er echt van genoten. 05

Naast het bezoeken van wat leuke winkeltjes en snuffelen tussen de solden liepen we ook door de mooie straatjes en genoot ik van de oude gebouwen en de bloeiende bloemen.

De vorige keer dat wij in Antwerpen waren aten we bij de Burgerij waar je terecht kunt voor heerlijke burgers. Natuurlijk wouden we daar weer eten en besloot ik opnieuw te kiezen voor de ‘Classico’ burger. Heerlijk en zulke snelle bediening! We zaten heerlijk buiten op het terras te genieten van het avond zonnetje.

06

De Starbucks zat naast ons hotel en ik en mijn vriend vinden de Starbucks heerlijk. Voor de ingang kon je een nieuwe Frappuccino proeven met vanilla en limoen. Zo schattig en super lekker. Daarnaast kreeg je ook nog is 30% korting op je volgende drankje!

Tijdens het wandelen door de mooie straatjes kwamen we bij een fontein waar een aantal mensen verfrissing opzochten. Ik besloot ook even  mijn voeten te koelen in het heerlijke water.

08

Mijn grote liefde heerlijk in de zon te genieten bij de fontein. Ondanks dat het maar 2 dagen waren voelde het echt als een heerlijk uitgebreide vakantie.

Vlak voor we bij de fontein aankwamen hadden mijn vriend en ik schoen gekocht. Er was ontzettend veel korting en mijn vriend nam maar liefst 4 paar mee… Ik kocht oa. deze leuke schoentjes die ik ook direct aan heb gedaan omdat ze zo lekker zaten.
07

Na het ontbijt besloten we de stad weer in te gaan zodat het iets koeler is tijdens het winkelen. We zaten te wachten in het ochtend zonnetje tot de eerste winkels open gingen.

Ik had vlak voor we weg gingen opgezocht wat de beste ijssalon van Antwerpen was, ik kwam bij Gelato Factory. Het was even zoeken naar deze salon maar wauw, ik heb nog nooit zulk lekker ijs gehad. Ik ging voor de smaken bosvruchten en mojito. Heerlijk!

Naast het maken van foto’s heb ik ook een vlog gemaakt. Deze komt zsm online! 

Fijne zondag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram