PLOG ✿ 13 Oktober ’14

PLOG ✿ 13 Oktober ’14

0Het was alweer een behoorlijke lange tijd geleden dat ik een dagje de hele dag mijn camera mee sleurde om te laten zien wat ik allemaal heb gedaan.

Het leek mij leuk om dat weer een keertje te doen en tussen de werkzaamheden door maakte ik daarom foto’s van mijn dag. Benieuwd? Kijk mee!

1Ik begon de dag natuurlijk met een lekker ontbijtje, ik hou van ontbijt! Ik nam muesli met melk en rozijnen. Yummmii!

5Na het ontbijt ging ik mij klaarmaken. Ik deed snel even een make-upje op met een paar hele fijne producten!

2Het was namelijk tijd om mijn hond uit te laten. Helaas was het echt vies weer en daar hou ik en mijn hond allebei niet van. Je merkt het direct dat het herfst is.

3Ik was al een tijdje niet meer bij de Action geweest en toen het eenmaal droog was besloot ik  even een bezoekje te brengen. Ik kocht een paar leuke items. Het blijft een leuke winkel waar je altijd wel iets koopt.

11Eenmaal thuis ben ik aan het werk gegaan en eind van de dag besloot ik te gaan opruimen en af stoffen. Ik hou er namelijk helemaal niet van als het rommelig is. Mijn mooi kastje weer even opgeruimd en ingedeeld.

4Ook mijn bureau was een puinzooi en daar kan ik al helemaal niet tegen. Ik nam het even goed onderhanden en haalde het onnodige weg.

6Rond etenstijd ging ik de keuken in om opnieuw lekkere Griekse Wraps te maken. Mijn ouders waren namelijk benieuwd hoe deze smaakte en besloot ik het weer lekker klaar te maken.

8Na het eten ging ik weer even aan het werk en zag ik dat de zon langzaam onder ging.  Ik maakte deze foto tegen de zon in en er verscheen een regenboogje!!!

9Tijd om even lekker onder de douche te gaan. Ik raapte mijn chill kleding bij elkaar en vond nog een klein flesje met een beetje Snow Fairy van Lush. Heerlijk om mee te douchen!

10Na het douchen dook ik voor de tv om 5 afleveringen van GTST terug te kijken. En daarna dook ik mijn bed in om lekker Hollands Next Topmodel te kijken met natuurlijk mijn gezellige nep kaarsjes.

Dit was mijn dag heel snel samengevat. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en te bekijken.

Ik wens jullie een fijne dag vandaag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram