Planten in mijn werkkamer!

Planten in mijn werkkamer!

Het is wel duidelijk dat ik een plantenliefhebber ben. Mijn hele huis staat er vol mee en een bezoekje brengen aan het tuincentrum vind ik altijd een feestje.

ik heb al in een aantal artikelen laten zien wat voor planten ik in mijn huis heb staan alleen heb ik nooit laten zien welke dat zijn in mijn werkkamer. Tijd om daar verandering in te brengen en met jullie te delen. Kijk mee!


Mijn werkkamer is mijn creatieve werkruimte dus kleur is er zeker weten wel te vinden. Omdat ik de kamer niet helemaal wil volstoppen met kasten heb ik het simpelweg opgelost door mijn planten te decoreren op mijn platenspeler. Ik gebruik hem namelijk maar heel af en toe en de combinatie van de kleuren vind ik heel leuk.

Het plantje in het gele potje link is een chinees lantaarnplantje waar ik er meerdere van in huis heb staan. Ik vind ze perfect in huis! Het middelste plantje is mijn nieuwste aankoop en ik ben er zo blij mee. Ik vind het blad prachtig en heel leuk in combinatie met de kleine plantjes. Helaas ben ik de naam vergeten maar mocht je het weten, laat het hieronder achter!

Het plantje helemaal rechts in het roze potje is een Calathea.


Naast de plantjes op mijn platenspeler heb ik ook 2 planten voor het raam hangen. Ik vind het sfeervol om planten in hangmandjes op te hangen al helemaal bij het raam. Ik moet ze wel goed verzorgen omdat er veel licht en warmte bij komt maar tot nu toe gaat het altijd goed.

Het plantje links vind ik qua kleuren echt prachtig, het blad is fel groen en helemaal met licht erop lijkt hij bijna licht te geven. Helaas kan ik van dit plantje ook de naam niet meer terug vinden dus mocht je het weten, Let me know!

Het plantje ernaast is een bekende pannenkoek plant ook wel de Pilea peperomioides. Het was een hele klus om hem in het handmandje te krijgen maar nu hij eindelijk weer ervan bij is gekomen doet hij het ontzettend goed.

Ik heb op mijn wensenlijstje nog een grote plant staan die ik graag een mooi plekje wil geven in mijn werkkamer. Ik zat zelf te denken aan een Monstera of bananenplant!


Heb jij planten in huis?
Ben je ook een liefhebber van planten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Kim
    2 juli 2019 / 18:12

    Zo leuk die plantjes op die platenspeler. De kleuren matchen heel goed 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram