Planten in je interieur, de mooiste inspiratie!

Dat ik een liefhebber ben van planten dat zal je vast niet verbazen. Ik deel namelijk regelmatig artikelen over de plantjes die ik zelf in huis heb staan. Ik vind het heerlijk om een bezoekje te brengen aan de tuinwinkels en kan uren wegdromen op Pinterest bij mooie sfeerfoto’s van planten.

Ik heb op mijn Pinterest een bord gemaakt genaamd ‘House Plants’ en hier sla ik prachtige inspiratie op van ruimtes vol met planten. Omdat ik er zelf heel erg van kan genieten leek het mij leuk om een aantal van deze prachtige inspiratie met jullie te delen. Plantenliefhebbers opgelet!


Het gebruik van verschillende potten vind ik heel leuk en als je dan ook nog in ieder potje een ander plantje doet creëer je al helemaal een tof geheel. Ik vind het zo sfeervol en gezellig!Terracota potten zijn echt een must voor plantenliefhebbers. Ik vind de terra kleur in combi met groen prachtig en het is zo leuk om met deze potten te decoreren. Ik ben verliefd op het de afbeelding hierboven. Hangplantjes hoog in een ruimte geven heel veel sfeer.Iets wat ik zelf ook heel mooi vind en ook bij een aantal planten in huis heb, zijn de rotan mandjes. Ik heb zelf een grote in de hal staan en bij Intratuin kocht ik pas nog hangmandjes in rotan. Het staat ook weer zo leuk in combi met andere potten en je kunt er op een speelse manier mee decoreren.Ben jij ook een plantenliefhebber?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 10 augustus 2019 / 19:53

    Hele fijne inspiratie. Ik hou ook heel veel van planten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram