Pixum – Bedruk je mooiste foto op Canvas & meer!

Pixum – Bedruk je mooiste foto op Canvas & meer!

px2

Afgelopen Valentijnsdag ontving ik een heel leuk & bijzonder pakketje van Pixum. Pixum is de site waar je terecht kunt om op een mooie manier je foto’s vast te leggen. Zo ook op een mooi canvas doek en dat is iets wat ik al een tijdje wou gaan doen…

Pixum gaf mij de mogelijkheid en natuurlijk moest ik dit doen, want hoe leuk is het om van een mooie foto een mooie canvas te hebben?

Pixum heeft een ruim assortiment, naast het bedrukken op canvas kun je er terecht voor:

  • Fotoboeken
  • Posters
  • Wenskaarten
  • Kalenders
  • Cadeaus

Zelf dacht ik altijd dat het best wel wat tijd kost om zo iets te laten doen via internet maar dat valt dus ontzettend mee! In totaal was ik nog geen 10 minuten kwijt met uploaden, keuze maken, bewerken, betalen & noem maar op! Binnen 10 minuten had ik al een bevestiging in mijn mailbox dat er een mooie Canvas gemaakt ging worden, hoe leuk!

pixum

Binnen 2 weken werd het pakket geleverd in goed stevig karton, dus onderweg kan er niks gebeuren! Ik heb gekozen voor een middelmaat formaat, er was zoveel keuze dat het gewoon moeilijk kiezen was. Voor de Canvas en de verzending was ik nog geen 30 EUR kwijt.

Deze manieren van foto’s vastleggen is ontzettend leuk om cadeau te doen, bijvoorbeeld aan je familie, vriend/vriendin en noem maar op! Er is zo veel keuze en mogelijk.

Ik ben enthousiast en lijkt je dit ook leuk om te doen? Ik raad je zeker aan om is te kijken bij Pixum.nl!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram