Pinterest Favoriet | Kelly Mindell | Studio DIY

Pinterest Favoriet | Kelly Mindell | Studio DIY

Pinterest vind ik een heerlijke online plek om inspiratie te zoeken. Ik vind het echt ontspannend om door inspirerende borden te scrollen en nieuwe dingen te ontdekken.

Zelf plaats ik ook af en toen plaatjes op mijn Pinterest account maar ht allerleukste vind ik toch wel bij andere kijken. Nu heb ik maar een paar personen die ik echt volg en een daarvan in Kelly Mindell van Studio DIY. Zij heeft ongelofelijk veel leuke en vooral ook lekkere inspirerende borden die zeker de moeite waard zijn om in te bekijken.

1

Mijn grote favoriet is het bord: Sweets + Treats Hier staan allemaal onwijs lekkere bak creaties om van te smullen. Suikerspin, ijsjes, snacks, popcorn en taartjes noem maar op, alle zoetigheidjes over de hele wereld vind je hier terug in de leukste creaties. Het zijn recepten van oa. sprinklesforbreakfast.com, somethingswanky.com, howsweeteats.com, bakersroyale.com en foodiecrush.com waar ook bovenstaande creaties van zijn. Ziet het er niet geweldig uit?

PicMonkey Crrrollage

Als je ieder geval nog wat inspiratie zoekt voor een volgend ‘Food DIY’ artikel op je blog, dan heb je ieder geval op deze volgende adresjes genoeg inspiratie! PicMonk444ey Collage

Bron afbeeldingen: PinterestKelly Mindell Studio DIY
Sweetapolita.comStudiodiy.com,sprinklesforbreakfast.comsomethingswanky.comhowsweeteats.com,
bakersroyale.comfoodiecrush.com

Heb jij nog een leuk inspirerend Pinterest bord? 

 

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

11 Reacties

 1. 29 augustus 2017 / 09:29

  Wauw! Het ziet er echt allemaal zo lekker en fotogeniek uit! Ik doe bijna niets meer met Pinterest maar ik denk dat het heel goed is hier weer mee te beginnen als ik dit zie haha!

 2. 6 november 2016 / 18:40

  Aah ik ken haar ook van Pinterest idd! Heel leuk?

 3. 28 oktober 2016 / 15:00

  Hoe adorable!!! Leuk dat ze zoveel inspiratie heeft, waauwiieee!! Misschien moet ik me ook eens inschrijven op Pinterest.
  -xo Sara

 4. 27 oktober 2016 / 09:05

  Wat kunnen sommige mensen toch onwijs mooie foto’s maken <3 Zo heerlijk om naar te kijken. Ik kan ook echt uren op Pinterest scrollen om inspiratie op te doen, zo fijn!

 5. Kim
  4 augustus 2016 / 21:11

  Heeeerlijke inspiratie!!

 6. 4 augustus 2016 / 11:12

  Sommige mensen kunnen dingen er zo mooi uit laten zien he! Echt pracht plaatjes en waarschijnlijk ook heel lekker 😀 Ik ben niet super actief op Pinterest eigenlijk :O

 7. Stephanie
  4 augustus 2016 / 10:50

  Ohhh dat ziet er allemaal zo lekker uit!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram