Pimp je pumps met ShoeCandy! Wat vind jij?

Pimp je pumps met ShoeCandy! Wat vind jij?

shoecandyHet is al een tijdje helemaal hot om je pumps op te pimpen met allerlei producten. Helemaal nieuw is de ShoeCandy, handgemaakte stoffen hoesjes die je over je hakken heen kunt doen…

Nu ontving ik van diewilikhebben.com een setje handgemaakte hoesjes om te proberen. Nu kwam ik er alleen achter dat ik helemaal geen pumps heb op dit moment? Ik had ze namelijk vlak voor de winter verkocht om in het voorjaar nieuwe te halen. Tijd om opzoek te gaan naar nieuwe dacht ik zo! Nu wou ik toch laten zien wat ShoeCandy precies is en daarom heb ik mijn enkellaarsjes erbij gepakt. Kijk mee!

shoecandy2De ShoeCandy beschermt je hakken en geven je schoenen een tweede leven. Nu zijn er op dit moment diverse soorten prints: in Heavy Hologram, Lovely Leopard, Active Animal, Freaky Fuchsia en Ready2rock. Alle modellen worden gemaakt in een limited edition. In de toekomst zijn ze ook verkrijgbaar met kant, prints, art en veel kleur.

Uit het rijtje heb ik de Ready2rock ontvangen, het is niet direct mijn stijl maar ik wil het natuurlijk wel even proberen. Het zijn als het ware 2 hoesjes die je vervolgens over je hakken heen kunt trekken. De hak is uittrekbaar waardoor het geschikt is voor verschillende hak breedtes.

shoecandy3Hier mijn laarsjes zonder ShoeCandy:

shoecandy4Hier 1 laarsje met ShoeCandy:

shoecandy5Als ik heel eerlijk ben vind ik het concept leuk bedacht en voor schoenen die echt een oppepper nodig hebben om er weer even tegen aan te kunnen vind ik het leuk maar persoonlijk is het niks voor mij. Wanneer mijn hakken helemaal af zijn koop ik toch voor de uitstraling een paar nieuwe laarsjes of probeer ik het altijd nog te laten maken.

Ben jij toch enthousiast geworden en wil jij het om je pumps hebben? Neem dan een kijkje in de webshop van diewilikhebben.com.
Daar vind je alle modellen en nog meer informatie. De ShoeCandy kost €12,50

Wat vind jij van deze manier om je hakken een tweede leven te geven?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram