Pillow Spray – Kussenparfum

Pillow Spray – Kussenparfum

5

Sinds een paar weken heb ik de Pillow Spray van De Tuinen in mijn bezit om te kijken of dit de oplossing is dat ik sneller in slaap val…

Ik heb moeite om in slaap te komen omdat ik s’avonds erg druk in mijn hoofd ben. Ik ben toen opzoek gegaan naar producten die mij er misschien mee konden helpen en zo kwam ik bij de Pillow Spray. Via Twitter liet ik het al weten dat ik erg enthousiast ben en of jullie het leuk zouden vinden om er een artikel over te krijgen, daar kwamen veel reacties op, dus bij deze!

4

De Spray

Een Pillow Spray is ook wel een kussenparfum. Een spray waar een lichte geur inzit, in dit geval de Lavender en ook direct de meest gebruikte geur. Lavendel werkt ontspannend en is daarom ideaal om te verwerken in je kussen.

Zelf ben ik geen lavendel liefhebber, maar door dat de spray helemaal niet sterk is, heb ik er geen last van.

Verkooppunten

Ik kocht de spray bij de De Tuinen, maar verder is hij ook bij de GW winkel te koop en te bestellen via internet, KLIK HIER. De spray is van het merk Treets, voor mij onbekend, bevat 300 ml en kost 7,49 EUR. Ik vond het zeker de moeite waard om is te gaan proberen.

3

Gebruiksaanwijzing

De spray is makkelijk in gebruik, op de achterkant van de flacon staat in het Nederlands nog een korte uitleg.

Voor het slapen gaan spray je 2 a 3 keer op het hoofdkussen, omdat ik zelf ook altijd op sierkussens ga liggen in mijn slaap spray ik daar ook een klein beetje op. Je merkt niet direct een sterke lavendel geur en dat vind ik persoonlijk erg prettig.

2

Eind beoordeling tot nu toe

Tot nu toe ben ik erg onder de indruk, de dagen dat ik het heb gebruikt en in het huis van mijn vriend heb ik gemerkt dat ik veel sneller rustiger ben, in slaap val en langer blijf door slapen. De geur die je ruikt is heel fijntjes maar zorgt toch voor een bepaalde ontspanning wat erg prettig is.

Je moet wel de dag erna weer opnieuw sprayen, de geur trekt wel weer weg! Ik vind de kosten voor het product erg meevallen, de flacon bevat 300 ml en dat is behoorlijk wat aangezien je maar weinig gebruikt.

Je kunt natuurlijk ook een geurkaars branden in de geur lavendel, maar of je dan net zo sterk in aanmerking bent met de geur, dat durf ik niet te zeggen.

Pillow spray is dus oa. te koop bij de De tuinen, The body shop heeft een variant en andere gezondheidswinkels zijn zeker plekken waar je het kunt vinden.

Wat vind jij van de Pillow Spray? Ben je er bekend mee?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram