Philosophy | The Microdelivery resurfacing peel kit!

Philosophy | The Microdelivery resurfacing peel kit!

Een paar dagen geleden schreef ik al een review over de beste ‘Me Time’ producten van Philosophy en vandaag is het tijd om kennis te maken met de The Microdelivery resurfacing peel kit. Een hele hap vol en geloof mij, een enromeboost voor je huid!

De ‘The microdelivery resurfacing Peel kit’ wordt ook wel de make-over voor je huid genoemd in slechts 3 minuten. De kit bestaat uit 2 producten om een thuispeeling te kunnen doen om zichtbaar je huid te verbeteren. De ingrediënten vitamin c en peptide zijn wondermiddeltjes voor je huid. Het versterkt, vernieuwd en laat je huid stralen. De hele kit is geïnspireerd op dermatologische behandelingen en dit kun je nu lekker zelf thuis doen!

Aangeraden wordt om de kit 1x in de week te gebruiken en dan het liefst in de avond voor het beste resultaat. Omdat de lotion uit deze kit in een vrij klein flesje zit kun je hierdoor toch best lang meedoen. Pas deze schoonheidsritueel wekelijks toen in een uitgebreide me-tim en je huid zal worden beloont.

Stap 1 : De scrub


Om te beginnen heb je het rondje potje nodig met daarin de gele scrub. Hiervan ben je 1 theelepeltje aan op een schone en droge huid. Vervolgend masseer je de scrub gedurende 60 seconde zacht op de huid en laat daarbij goed op dat je de huid rondom de ogen vermijd.

De gele scrub voelt in het begin een beetje onwennig op de huid maar eenmal aan het masseren valt het prima te doen. De geur hieraan is licht fris en best lekker!


Hieronder zie je de scrub op mijn hand. 


Stap 2: De lotion


Stap 2 is de lotion en dit zit in het kleine flesje. Pak een theelepeltje met lotion aan en breng dit aan over de scrub op je huid. Ook hierbij moet je goed op letten dat je de huid rondom de ogen vermijd. Wanneer je de lotion op de scrub aanbrengt ontstaat er een witte schuim en kan het zijn dat je huid hierdoor wat warm begint te worden. Laat het schuim 2 a 3 minuten inwerken en spoel daarna alles goed af.

Geloof mij, als je deze 2 stappen gebruikt lijkt het net alsof je een enorme beauty behandeling bhebt ondergaan. Het is ontzettend fijn, het voelt zo zacht en je huid gaat er direct van stralen. Deze producten kende ik nog niet van Philosophy maar ook weer ben ik overtuigd hoe fijn ze zijn en hoe goed ze werken. Ik ben enorm fan van het merk en kijk uit naar meer om te ontdekken!


Philosophy is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Tijdens de Cleanse – Peel – Treat weken van Ici Paris XL staan deze producten in the picture en krijg je bij 2 producten maar liefst 25% korting. en bij aankoop van 1 product zelf een cadeautje! Hoe leuk is dat?

Heb jij ervaring met de Microdelivery Resurfacing Peel Kit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

  1. 5 oktober 2017 / 09:40

    Dit lijken me echt hele fijne producten, heb er al zoveel goeds over gehoord! Wel wat prijzig, maar als ze goed werken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram