philosophy | purity ultra-light moisturizer!

philosophy | purity ultra-light moisturizer!

Een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken is philosophy. Ik ben een groot fan van de purity collectie en dan met name de one-step facial cleaner. Al heel wat jaren staan producten uit deze lijn met grote liefde in de badkamer en reinig ik dan ook iedere keer weer mijn gezicht mee. Nu is er sinds kort een nieuw product verkrijgbaar uit de purity lijn, namelijk de purity ultra-light moisturizer.

Je huid verzorgen en voeden met de juiste en fijnste ingrediënten is natuurlijk ontzettend belangrijk en dan ook al helemaal in deze periode. Ik merk namelijk dat mijn huid schreeuwt om meer voeding doordat ik met dit mooie weer meer in contact ben met de zon en vrijwel iedere dag in de airco zit. Het resultaat is een doffe huid die wel een oppepper kan gebruiken en juist daarvoor is dit product perfect!


De nieuwe ultra-light moisturizer van philosophy is een heerlijke crème die vol zit met ingrediënten om je huid maar liefst 24 uur te hydrateren. Dankzij duurzaam moerasbloem zaadolie, koudgeperste chiazaadolie, groene thee anti-oxidanten complex en de toevoeging van vitamine C & A heb je een complete boost voor je huid.

Deze nieuwe aanwinst aan de purity lijn is helemaal geïnspireerd door de bestverkochte reiniger uit de lijn, de wel bekende one-step facial cleaners. Voor mij een groot favoriet in de badkamer en dat geldt ook voor vele andere.

Ik kijk er iedere ochtend naar uit om mijn huid lekker te verzorgen. Ik merk altijd direct na het opstaan dat een lekkere voedende crème z’n verademing is voor mijn huid. Na het reinigen van mijn gezicht gebruik ik nu deze moisturizer en het fijne is vooral dat hij super snel wordt opgenomen in de huid en dat hij totaal geen vettig laagje achter laat. Ik ben dan direct in de gelegenheid ook mijn make-up erachter aan de doen en dat vind ik prettig.

Nog een groot pluspunt aan deze moisturizer vind ik de flacon waar het product in zit. De meeste crème producten die ik gebruik zitten in een potje en omdat je daar toch met je handen in komt, werkt het een stuk minder hygiënisch. Doordat deze crème in een flacon zit kun je makkelijk doseren en kom je eigenlijk niet aan het product zelf!

Hieronder zie je de moisturizer op mijn hand aangebracht, de crème is heel licht en luchtig qua structuur maar super voedend voor de huid. Na gebruik merk je gelijk dat je een oppepper hebt gekregen en dat je huid ook een stuk frisser aanvoelt.


De moisturizer is te gebruiken voor alle huidtypen inclusief de gevoelige huid en veroorzaakt ook geen onzuiverheden.

Ik ben super blij met deze nieuwe toevoeging aan de purity lijn, ik merk dat het echt een goede boost is voor mijn huid en dat het echt veel frisser voelt en daardoor ook meer doet stralen. Zeker een nieuw favoriet product in mijn badkamer die ik iedere dag met liefde weer gebruik en zeker kan aanraden als je ook fan bent van de purity lijn!


philosophy is exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl en via www.iciparisxl.nl
De
ultra light moisturizer van 141 ml is verkrijgbaar voor €25,-
Van 2 t/m 15 juli krijg je bij aankoop vanaf €55,- aan philosophy producten een leuk philosophy cadeautje bij ici paris xl

Heb jij ervaring met philosophy producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 29 augustus 2018 / 10:57

  De verpakkingen van Purity vind ik zo mooi en clean, staan alleen al leuk in je badkamer. Helaas bevatten ze parfum en daar reageert mijn huid niet goed op

 2. 2 juli 2018 / 16:11

  Deze lijn (Purity) vind ik fantastisch. Ben ook weer erg benieuwd naar dit product!

 3. KIM
  2 juli 2018 / 08:39

  Lijkt mij een heel fijn product van philosophy. Ik ben zelf ook een fan van het merk.

  Liefs, Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram