Philosophy – Purity Made Simple Cleaner

Philosophy – Purity Made Simple Cleaner

ph1

Alweer een week geleden maakte ik voor het eerst kennis met Philosophy. De Firming Body Emulsion van Amazig Grace om precies te zijn en ik ben werkelijk verkocht en verslaafd geraakt en dit heerlijke product…

Tijd om kennis te maken met een anders product van Philisophy die ook al vele prijzen op haar naam heeft staan namelijk de Purity Made Simple one-step Facial Cleaner.

ph2

De Purity Made Simple is een gezichtreiniger voor dagelijks gebruik. Ze verwijdert (oog)make-up, reinigt, verkwikt en hydrateert de huid in maar 1 simpele stap! Ideaal dus om snel en makkelijk te gebruiken als je geen zin hebt in een onwijs lang stappenplan of wanneer je moet haasten.

Wist je dat: Purity made Simple dermatologisch getest is?

De geur van het product ruikt niet vervelend maar vrij neutraal wat ik graag gewend ben bij een gezichtsreiniger. De reiniger zelf is van dunne structuur en makkelijk te verdelen over je gezicht.Het plakt niet en na verwijdering blijven er geen resten achter.

ph4

Waar ik zelf voor zo enthousiast over ben is dat het product zoveel stappen doet in een keer. Ik ben gewend om zelf 3 stappen te doen om mijn huid te reinigen maar toch vind ik dat vervelend en kost veel tijd en helemaal als ik s’avonds laat thuis kom zit ik daar echt niet op te wachten. Ideaal dus z’n product die alles in een heeft om mijn huidje goed te reinigen en te verzorgen.

Purity Made Simple:

  • Verwijdert snel vuil, olie en (oog)make-up en ondersteunt de natuurlijke vochtbalans in de huid.
  • Mild genoeg voor gebruik rond de ogen en de gevoelige huid.
  • Bevat 12 essentiele oliën om de huid te kalmeren en te verlichten.

ph3

90 ml – verkoopprijs 10,12 EUR
240 ml – verkoopprijs 20,29 EUR

De producten van philosophy zijn verkrijgbaar bij de Ici Paris XL winkels en in de online webshop.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram