Philosophy – amazing grace Firming Body Emulsion

Philosophy – amazing grace Firming Body Emulsion

canvas

Philosophy is het enige merk waar ik al zoveel positieve verhalen over had gehoord maar zelf nog nooit iets van had geprobeerd. Toen ik hoorde dat de Philosophy Amazing Grace Firming Body emulsion de prijs van de Beauty award binnen heeft gesleept kon ik niet meer achter blijven en ben hem gaan proberen…

De Amazing Grace Firming Body Emulsion is een geparfumeerde, verstevigende lichaamsverzorging die al vele internationale prijzen in de wacht heeft gesleept waar nu ook nog is een Nederlandse prijs bij komt in de categorie luxe lichaamsverzorging.

foto1

Nu heb ik al een hoop verschillende body butters al de loop der jaren gebruikt die ik ontzettend fijn en lekker vond maar toen ik een pompje uit de Amazing grace haalde wist ik gelijk, ‘Dit is de body butter die bij mij hoort‘.

Deze lotion is ontzettend vochtinbrengend waardoor je huid de hele dag door lekker gevoed en zacht aanvoelt.  De bodylotion bevat een unieke mix van antioxidanten, vitamine C en E, macademia, noten, olijfolie en  sheabutter wat natuurlijk heel goed is tegen een droge huid.

Naast alle fijne en goede ingredienten ruikt deze lotion ook nog is ontzettend heerlijk zacht en verslavend waardoor het echt een feestje is om hem te gebruiken. Ik ben ieder geval verkocht!

foto2

De lotion zit in een mooie grote fles met de wel bekende teksten van philosophy erop. De fles bevat een pomp systeem waardoor je makkelijk en hygienisch kunt doseren.

foto3

foto4

foto5

Nu ben ik ook zo ontzettend hebberig en nieuwsgierig geworden naar de andere producten van Philosophy dus ik voel een kleine verslaving aankomen…

Een enorme volle fles van 480 ml waar je zeker een lange tijd mee kunt doen waar wel een prijskaartje aanzit. De fles kost namelijk 36,56 EUR wat natuurlijk wel even slikken is voor een body lotion maar dan heb je ook wat!

Verkrijgbaar bij de ICI Paris XL Online als in de winkel!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram