Persoonlijke update |It’s my birthday / Tijdelijke break!

Persoonlijke update |It’s my birthday / Tijdelijke break!

Lieve bezoekers, zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt is het de laatste tijd erg rustig op mijn blog en op mijn social media kanalen. Dit komt omdat ik op dit moment niet erg goed in mijn vel zit.

Afgelopen weekend heb ik namelijk afscheid moeten nemen van mijn beste maatje, mijn hondje Bo!

1
Het zat eraan te komen omdat mijn hond al een mooie leeftijd had bereikt en je merkte dat hij echt op begon te raken. In je achterhoofd neem je het idee mee dat het een keer voorbij is, maar daar wou en kon ik niet aan denken. 12,5 jaar waren Bo en ik echt onafscheidelijk van elkaar, de beste vrienden en raakte ik hem geen moment uit het oog. Het is dan ook nu een enorm gemis dat hij niet meer om mij heen is.

De laatste dagen ben ik erg down en verdrietig en heb ik mijn blog dan ook even op de zijlijn gezet tot ik zelf weer een beetje happy ben. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben, maar ik weet bijna wel zeker dat jullie dat hebben. Ook de winnaressen van de lipbalm winactie krijgen hierdoor iets later bericht, ik was al begonnen met winnaars kiezen maar dit staat ook even aan de kant!

b

Vandaag 5 dagen na het overlijden van mijn hond ben ik jarig en ben ik 24 jaar geworden, normaal een feestelijk moment maar ook vandaag is het laatste waar ik aan kan denken, blij zijn en feest vieren, zo voelt het voor mij. Ik heb dan ook besloten om mijn verjaardag niet te vieren en dit een keer op een ander moment te doen als ik wat beter in mijn vel zit. Ook hiervoor had ik een leuke winactie voor jullie in gedachten speciaal voor mijn verjaardag maar ook deze wordt dan even uitgesteld!

Filmpjes met lieve Bo uit de oude doos! 

Bij deze wil ik je bedanken dat je toch altijd weer een kijkje komt nemen op mijn blog, het zijn mooie lichtpuntjes om blij van te worden!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

18 Reacties

 1. Tamara TS
  16 januari 2016 / 01:08

  Ik snap het helemaal… Als ik er nu al te lang over nadenk dat mijn hondjes er een keertje niet meer zijn, dan kan ik er nu al mee huilen. Bo was zo te zien een hele lieve, ook van die lieve oogjes. Een hondje is vaak nog dichter bij je dan vrienden of familie, dus het is normaal om er om te rouwen, net zo lang als je nodig hebt. Heel erg veel sterkte. Mocht je er aan toe zijn om je verjaardag te vieren, dan hoop ik dat je er alsnog veel plezier aan beleefd.

 2. 15 januari 2016 / 17:00

  Wat ontzettend naar zeg! Een hond verliezen is niet niks! Pff! Ik begrijp maar al te goed dat je je nu even niet zo happy voelt. Neem je tijd en doe rustig aan. Dikke knuffel! <3

 3. Melanie
  15 januari 2016 / 02:30

  Wat een ontzettend verdrietig nieuws….ik weet wat het is. Hoop dat je je toch nog een beetje jarig hebt gevoeld en je je snel weer beetje bij beetje beter gaat voelen. Heel veel sterkte toegewenst en alle begrip! Liefs

 4. 14 januari 2016 / 20:17

  Wat naar om te lezen zeg, ik snap hoe je je voelt. Wij hebben het ook al eens mee moeten maken en dat is zo verschrikkelijk. Gecondoleerd met lieve Bo. Ik snap wel dat je alles even op een lager pitje zet! Je hebt nog hele mooie beelden van hem.

 5. 14 januari 2016 / 20:15

  Ohhh 🙁 heel veel sterkte! Hopelijk heb je toch een beetje kunnen genieten van je verjaardag! xxx

 6. 14 januari 2016 / 17:43

  Ahw, wat ontzettend sneu! Ik herken het gevoel helemaal, want mijn hond is afgelopen oktober ook overleden. Zo ontzettend rot! Hopelijk kom je er snel weer bovenop! En natuurlijk nog gefeliciteerd met je 24e verjaardag! Liefs!

 7. Anita te Gussinklo
  14 januari 2016 / 15:33

  Allereerst van harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Wat een gemis nu Bo er niet er niet mis, veel sterkte met het verlies.

 8. 14 januari 2016 / 14:57

  Ah nee, lieve Laura 🙁 Ik wens je heel veel sterkte met het grote verlies van je lieve hondje Bo. Ik snap heel goed dat je even tijd neemt voor jezelf! Alsnog wil ik je graag feliciteren met je verjaardag, ondanks de situatie en jij even niet aan je verjaardag wilt denken. Ik hoop dat je er snel bovenop komt! Neem de tijd die je nodig hebt! <3
  liefs

 9. 14 januari 2016 / 14:38

  Heel veel sterkte met het verlies van Bo! En daarnaast ook gefeliciteerd met je verjaardag, hoe gek dat misschien ook klinkt in deze situatie. Ik hoop dat je ondanks dit grote verlies toch nog een beetje kunt genieten van je verjaardag.

 10. 14 januari 2016 / 14:35

  gecondoleerd.. rustig aan en denk aan jezelf!
  Nog wel gefeliciteerd, erg dubbel om dit zo te typen!

 11. 14 januari 2016 / 12:33

  Wat naar om te lezen 🙁 ik kan me heel goed voorstellen hoe je je voelt. Het is mijn grootste nachtmerrie dat mijn hond iets overkomt. Koester de mooie herinneringen en vergeet niet dat Bo altijd bij je zal zijn <3. Ondanks het nare nieuws, toch gefeliciteerd met je verjaardag.

 12. 14 januari 2016 / 11:16

  Wat vreselijk om je lieve Bo te moeten missen.
  Snap heel goed dat dis verjaardag je gestolen kan worden nu. Ook vrolijk met lipstick bezig zijn is vast nu het laatste waar je zin in hebt in je hoofd dus neem even fijn wat tijd voor jezelf!
  Veel sterkte Laura, ik denk aan je!

 13. 14 januari 2016 / 09:50

  Eerst en vooral gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop voor jou dat het ondanks de heftige emoties nog een mooie dag word. Maar dat is nu eenmaal erg moeilijk als je beste vriendje weg is. Ik vind het heel erg jammer voor je.

 14. 14 januari 2016 / 09:17

  Eerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je ondanks alle emoties een leuke dag vol gezelligheid en lekker eten 🙂 Wat je hondje betreft snap ik je helemaal! Onze hond (labrador) wordt deze maand 14 en heeft erg moeite met lopen, hij kwispelt en eet nog goed maar je houdt het toch altijd in je achterhoofd.. 🙁 Sterkte met het verlies van je lieve hondje!

 15. 14 januari 2016 / 08:53

  Ik weet hoe verschrikkelijk het is, dus het is echt heel begrijpelijk. Neem je tijd en veel sterkte! <3

 16. 14 januari 2016 / 08:35

  Wat een verdrietig nieuws over Bo 🙁 Heel veel sterkte <3 En tegelijkertijd ook gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je ondanks alles toch nog een fijne verjaardag hebt en er een beetje van kan genieten!

 17. 14 januari 2016 / 06:37

  Als eerst: gefeliciteerd met je verjaardag. Ik snap dat het lastig is om helemaal blij te zijn na het verlies van je hondje. Zoiets is natuurlijk altijd erg verdrietig. Gelukkig heb je wel mooie beelden van hem, dat is fijn en brengt misschien af en toe wel wat verlichting in je verdriet.

 18. 14 januari 2016 / 06:08

  Gecondoleerd!
  Ik zal de video’s nooit vergeten die je had gemaakt van Bo.
  Zo een schattige, mooie en lieve hond.
  Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Ik begrijp je wel.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram