Persoonlijke update – Interview Salon TOF

Goedemorgen ladies, even een kleine update tussen de artikelen door. Op de website van SalonTOF kun je een interview lezen over mij…

Een tijdje terug werd ik gevraagd of ik wat vragen wou gaan beantwoorden voor op de website van SalonTOF.nl. Natuurlijk wou  ik dat wel en zo gezegd zo gedaan.  Nu staat het interview online en kun je lezen wat ik te zeggen heb over mijn favoriete onderwerpen; Hair, Beauty en Fashion. Dus ben je benieuwd naar het interview?

Neem dan een kijkje op de volgende LINK.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram