Update – Persoonlijk – Examen engels Geslaagd!!

Dag lieve bloggers,

Vandaag even een persoonlijk bericht want vandaag heb ik mijn laatste ( als het goed gaat ) engels examen. Ik heb een tijdje terug een artikel gemaakt waarin ik jullie vroeg naar tips voor mijn 1ste examen engels en daar hebben een hoop van jullie op gereageerd waar ik jullie heel dankbaar voor ben want ik heb 2 van de 3 gehaald. Ik ben namelijk super super slecht in engels en altijd geweest ook. Dus ik was enorm trots op mezelf dat ik er gewoon maar 1 moet herkansen.

 

En vandaag is het zover het onderdeel spreken, ik heb geen idee wat ik moet verwachten maar ik ben weer zo zenuwachtig.  Ik ga alles geven wat ik in mij heb en hopen op een voldoende!!

Ik hou jullie op de hoogte!!
Een fijne dag gewenst voor jullie allemaal!

Liefs,
Laura Louise

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram