Persevent – Benefit Douglas A’dam!

Persevent – Benefit Douglas A’dam!

1

Donderdagochtend vertrok ik met de trein richting Amsterdam om aanwezig te zijn bij het persevent van het prachtige merk Benefit…

Samen met 2 andere bloggers sprak ik al op A’dam Centraal om gezamelijk naar de Douglas te gaan te Kalverstraat. Voor de Douglas aangekomen werden we hartelijk ontvangen door het Benefit team en kregen we uitleg over zowel de nieuwe producten als de best sellers van Benefit. Benieuwd hoe het event was? Kijk dan snel de foto’s hieronder!

2

Een event is geen event als er geen hapjes aanwezig zijn. Dit keer kregen we heerlijke cake pops die eigenlijk te leuk waren om op te eten!

3

4

The all time Best seller de They’re Real Mascara. Heb jij hem al is geprobeerd?

5

6

Handig zulke boekjes waar een look omschreven staat. Dit is de Everyday Neutrals!

7

8

Nieuwe producten van Benefit! Ziet die vormgeving er niet gewoon altijd GE-WEL-DIG uit?

13

Tijdens event kregen we uitleg van de specialisten en werden de producten opgedaan.

9

10

11

Ik liet mijn wenkbrauwen doen bij de Brow Bar de echte Wax bar om de perfecte Hollywood wenkbrauwen te krijgen. Natuurlijk kunnen mijn wenkbrauwen wel een beurt gebruiken dus liet ik deze kans niet voorbij gaan!

Mijn wenkbrauwen werden flink onderhanden genomen en ik ben zo ongelofelijk blij met het resultaat!

12

Helaas ben ik helemaal vergeten een after full face foto te maken waarbij allebij de kanten gedaan waren maar dat zie je vast wel terug in andere artikelen & filmpjes.

20Op het eind ontvingen we nog een fijne goodiebag met mooie producten van Benefit. Deze komen uiteraad terug op de site.

Helaas kunnen we niet meer terecht bij de Sephora voor Benefit maar bij de meeste Douglas kan je dat wel. Je kunt er terecht voor veel mooie producten maar ook fijn advies en natuurlijk de Brow Bar!!

Het was ontzettend leuk om hierbij aanwezig te zijn en wil daarvoor het Team van Benefit natuurlijk bedanken!

Heb jij ervaring met Benefit? Wat vind jij van dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram