Pers Event – INGLOT Waterproof Summer/Beach look!

Pers Event –  INGLOT Waterproof Summer/Beach look!

inglot1

Woensdagavond ging ik samen met mijn zus en Elise richting Amersfoort om aanwezig te zijn bij het Summer Beach Persevent van INGLOT. Ik had er echt onwijs zin in en keek uit naar een leuke avond!

Het event stond in het teken van de zomer en met het zonnige weertje erbij hadden we met ze alle het echte zomer gevoel. Benieuwd hoe deze gezellige avond eruit zag? Bekijk dan de foto’s. ENJOY!

inglot2

Om 18:00 uur begon het Event. Er waren maar liefs 3 events bij INGLOT, zowel in Amsterdam, Eindhoven en Amersfoort. Ik kreeg de uitnodiging voor Amersfoort wat lekker in de buurt is!

inglot3

inglot4

Toen INGLOT nog verkocht werd in de V&D droomde ik echt weg bij alle mooie kleuren van het Freedom System. Ik kon altijd zo moeilijk kiezen voor welke kleur ik ging want het is werkelijk prachtig allemaal. Het was de eerste keer dat ik in een echte INGLOT winkel kwam en wauw, dat is echt HEAVEN!

inglot5

Alle kleuren nagellakken…

inglot6

Alle kleuren lipsticks!!

inglot7

En natuurlijk alle Freedom System kleuren!

We werden lekker ontvangen met een hapje en een drankje waarna we vervolgens een leuke presentatie kregen van de nieuwe collectie en een uitleg!

inglot8

inglot9

inglot10

inglot11

inglot12

inglot13

inglot14

De nieuwe Spring Summer look collectie is werkelijk prachtig!!!

inglot15

Later op de avond gingen we een wedstrijdje doen. We moesten een facechart gaan maken. Niet echt mijn ding maar wel onwijs gaaf om te doen!

inglot16

inglot17

inglot18

Uiteindelijk had ik meer make-up op mijn handen en kleding zitten dan op mijn facechart. Ik ben er zooo onhandig in!

inglot20

ingloy19

Mijn uiteindelijke creatie is een African Summer Look geworden. Ik heb vooral gebruik gemaakt van oranje en bruine kleuren.

inglot111

Nog een lekker hapje aardbeien met slagroom en de avond zat er weer op! We gingen niet met lege handen naar huis.

Op het event kregen we allemaal een cadeaubon mee wat we mochten uitgeven bij INGLOT twv €50. Omdat er die avond ook nog is 20% korting was heb ik het natuurlijk direct zitten uitgeven. Ik ging naar huis met een zakje vol leuke spulletjes!!

inglot21

Wat ik allemaal heb geshopt van de cadeaubon ga je terug zien in een ander artikel!!

Ik wil INGLOT  & Maison PR bedanken voor de onwijs gezellige en goed georganiseerde avond. En natuurlijk alle lieve andere bloggers die er waren!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram