Perfecte mondverzorging met de Foreo issa 3!

Perfecte mondverzorging met de Foreo issa 3!

Een mooi gezond en stralend gebit willen we natuurlijk allemaal. De glimlach is natuurlijk het grootste accessoires wat je met je mee kunt dragen en dit moet er gewoon tip top in orde uitzien. Dagelijks zijn we in de weer met onze tandenborstel, tandenstokers en mondwater om de gezondheid zo optimaal te behouden maar wist je dat je nog een stapje verder kunt gaan?

Ik heb namelijk kennis mogen maken met de Foreo ISSA 3 en ik ben ontzettend enthousiast geworden van dit product dat ik het maar al te graag met je wil delen. Het merk Foreo ken je misschien al wel van de bekende pastelkleurige siliconen gezichtsreinigers maar naast de huidverzorging hebben ze ook producten voor mondverzorging en zo ook hun nieuwste pareltje de Foreo ISSA 3. Kijk mee!De ISSA 3 is niet zomaar de standaard tandenborstel die je kent. Deze 4-in-1 mondverzorging revolutie is namelijk een ultra hygiënische siliconen conische tandenborstel voor je tanden, je tandvlees, je wangen en je tong. Een hele hap vol maar hoe interessant klinkt dat!

Wat heeft deze Foreo ISSA 3 te bieden?

Zoals ik al schreef is deze tandenborstel niet alleen gericht voor de beste verzorging van je tanden maar ook voor al het andere in je mond. Door de combi van een hybride borstelkop gecombineerd met zachte siliconen van medische kwaliteit geeft het namelijk ook een milde massage aan het tandvlees. De stevige borstelharen van PBT polymeer zorgen ervoor meer tandplak af te breken (30% meer dan een ‘gewone tandenborstel’). En door de tong en wangreiniger met maar liefst 16 intensiteiten blijft je mond langer schoon. Daarnaast hoef je je zeker geen zorgen te maken dat je tandenborstel aan de lader moet, wat zodra je hem hebt opgeladen met de bijgeleerd usb-kabel kun je maar liefst 365 dagen tandenpoetsen! Klinkt als muziek in de oren niet?Aan de slag met de Foreo ISSA 3!

Deze nieuwe supersonische machine, is dat dan extra werk? Je zult soms wel schrikken van alle aantrekkelijke beloftes die je voorbij ziet komen maar hoe werkt hij nou precies om al die mooie doelen te behalen? Nou heel eenvoudig want meer werk als je gewend bent met tandenpoetsen is het niet. Je gebruikt je favoriete tandpasta, je zet de issa 3 aan en je gaat vervolgens 2 minuten je tandenpoetsen zoals normaal. Vervolgens spoel je je mond en dan is het tijd om je tandvlees en je wangen een extra reiniging te geven. Door aan de achterkant de tong en wangreiniger te gebruiken maak je nu je hele routine af!

Op onderstaande foto’s zoom ik nog even in op het borsteltje. De tandenborstel is een slim Zweeds design en ik 100% waterdicht. Daarnaast is hij 10.000x hygiënischer dan tandenborstels met nylon haren en ook super makkelijk en goed schoon te maken. Ook niet geheel onbelangrijk, de tandenborstel is vrij van BPA en Ftalaten.


Mijn ervaring

Natuurlijk heb ik hem al even uitgebreid getest en kan ik hem niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse routine. Ik vond het in het begin best een beetje spannend want zelf ben ik de meest simpele tandenborstels gewend en toen ik las wat dit apparaat allemaal kon en deed dacht ik wel, waar begin ik. Maar dat was helemaal niet nodig want even goed doornemen wat de ISSA 3 te bieden heeft brengt je al snel verder en dan kom je er achter dat het niet veel anders is dan je normaal gewend bent maar wel veel en veel beter is. Ik merkte namelijk al snel dat ik mijn tanden en ook mond een stuk beter gereinigd vond. Het voelde clean, schoon en fris aan en ook het idee dat ik extra verzorging nu uitvoer geeft een heel goed gevoel.

Ik heb een tijd geleden een elektrische tandenborstel gehad maar ik irriteerde mij al snel aan hoe vaak die weer op de lader moest dat ik op een begeven moment weer terug ging naar de ouderwetste tandenborstel. Deze tandenborstel hoef je eigenlijk maar 1x goed op te laden om het hele jaar er gebruik van te kunnen maken en dat is natuurlijk fantastisch.

Het design is simpel zoals je bent gewend van de Foreo producten en dat is goed. Niet teveel poes-pas en prints, maar gewoon verkrijgbaar in een mooie pastel tint of de variant die ik heb, stijlvol in zwart. Ik ben zeker fan van deze manier van mijn mond verzorgen!De Foreo ISSA 3 is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Gebruik jij een ‘normale’ op elektrische tandenborstel?
Heb jij ervaring met de producten van Foreo?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram