De perfecte ‘Me Time’ met Philosophy!

De perfecte ‘Me Time’ met Philosophy!

Me Time momentjes vind ik heerlijk en ik heb er al vaker over geschreven, ik heb deze momentjes zeker iedere week. De ‘Me Time’ avondjes staan voor mij in het teken van uitgebreid badderen, cosy kleding aan, kaarsjes branden, kopje thee erbij en mijn huid extra verwennen met fijne producten zoals met Philosophy.


De perfecte ‘Me Time’ bestaat uit een compleet stappenplan om je huid extra aandacht te geven. Dit houdt in dat je niet alleen gaat reinigen en hydrateren, maar ook gaat peelen. Om je huid in top conditie te maken gebruik ik hiervoor 3 essentieel stappen van Philosophy. Benieuwd? Kijk mee!


Cleanse – Purity | The Busy Girls cleanser 

Alweer een hele tijd geleden maakte ik voor het eerst kennis met de Purity van Philosophy. Ik kreeg een flesje cadeau van mijn moeder om te proberen en gezien mijn huid er toen best wel slecht aan toe was en overal wel oneffenheden zaten besloot ik het iedere dag te gebruiken. Ik moest in het begin erg wennen aan de geur maar als heel snel merkte ik hoe goed het is voor je huid. Na gebruik voelt je huid niet ‘gewoon’ lekker schoon, maar juist heel goed gereinigd. Ik heb een hoop purity flesjes zien komen en gaan in de badkamer en het is echt eentje die ik iedereen kan aanraden.

De Purity is namelijk een alles in een reiniger (3-in-1) die geschikt is voor het reiniger van je gezicht en je ogen. En ik ben niet als enige een groot liefhebber, deze reiniger heeft zelfs een Award op haar naam staan. Hoe tof is dat?

Purity is een reiniger die best wel een sterkere geur heeft. In het begin zul je er dus even aan moeten wennen. De reiniger breng je aan op een droge huid en masseer je in met ronddraaiende bewegingen. Foundation en oogmake-up vliegen eraf als of het niets is en vervolgens spoel je je gezicht lekker af.


Peel – The micro delivery Exfoliating facial wash | Dagelijkse in 30 seconden een mooie,  gladde huid…

Het volgende product van Philosophy is een product om je huid mee te peelen. Een stap die zeker de moeite waard is om toe te voegen in je dagelijkse reinigen. Deze wash is namelijk geschikt voor iedere dag en kun je dus makkelijk toevoegen aan je ochtend ritueel. Je zult namelijk merken hoe fijn het is om je je huid extra te verzorgen door te peelen. Bij het peelen worden de dode huidcellen van de huid verwijdert. Dit betekent dat hydraterende producten beter door de huid worden opgenomen en je make-up ziet er ook nog eens stralender uit op de huid. Echt de moeite waard!

Met de micro delivery exfoliating facial wash onderhoud je op een milde manier dagelijkse het effect van je wekelijke peeling. In de Wash zit namelijk dieselaarde en deze efoileeert je de huid in 30 seconde op een super milde wijze. Door de toevoeging van Borge-olie en vitamine E is deze formule verzachtend en hydraterent.

Hieronder zie je de structuur van de Wash. Als je heel goed kijkt zie je kleine mini ‘korreltjes’ zitten. 

De wash masseer je iedere ochtend 30 seconde in op je huid en daarna spoel je het goed af met lauw warm water. Het is totaal niet pijnlijk maar ik snap als het even wennen is. Na het masseren en het afspoelen voel je hoe enorm zacht je huid is. Zo fijn!


Treat – Renewed hope in a jar | Je huid instragram klaar 

Na het reinigen en het peelen is het tijd voor extra voedende stoffen en die boost te geven aan je huid. De Renewed hope in a Jar van Philosophy is hiervoor het perfecte product. Dit is een heerlijke lichte, luchtige moisturizer die op verschillende huidlagen werkzaam is voor de constante vernieuwing. Door ingrediënten als hyaluronzuren, cactusvijgbloesemextract laat dit product 3 wensen uitkomen:

 • Het verfijnt de textuur met zichtbaar kleine porien.
 • Het geeft een frisse, gladde huid en de hele dag durende hydratatie.
 • Een gezonde energieke kleur en gloed.

Hieronder de structuur van de crème. Lekker zacht, luchtig en trekt snel in de huid. 

Na de complete reiniging voor je huid is deze crème echt een genot om op te smeren, het werkt echt als een oppepper, lekker fris en zacht en je voelt je huid direct gaan stralen. Ik ben er dol op! Het voordeel vooral vind ik dat hij ontzettend snel intrekt en dat je geen vettig laagje op je huid krijgt. Dit betekent dat je huid direct alle stoffen opnemen en niet op de huid blijven liggen. Na gebruik voelt het echt alsof je in een spa bent geweest.

Stuk voor stuk vind ik de producten van Philosophy ontzettend fijn. Mijn huid reageert er ontzettend goed op en in tijden dat mijn huid wat meer aandacht nodig heeft, geeft het echt boost en zie ik het gewoon opknappen. Voor de Purity is echt al jaren een groot favoriet, deze hoort gewoon in de badkamer thuis. Door gebruik te maken van de microdelivery Wash merk je dat je huid veel meer straalt en dat make-up ook een stuk mooie op de huid staat. Het is een stap die vaak vergeten wordt maar zoveel doet met je huid. Zeker de moeite waard om te proberen!


Philosophy is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Tijdens de Cleanse – Peel – Treat weken van Ici Paris XL staan deze producten in the picture en krijg je bij 2 producten maar liefst 25% korting. en bij aankoop van 1 product zelf een cadeautje! Hoe leuk is dat?

Heb jij ervaring met de producten van Philosophy?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 3 oktober 2017 / 08:17

  de purity gebruik ik denk ik inmiddels 3-4 jaar en groot favoriet! de andere producten ken ik nog niet maar zou ik ook heel graag eens willen proberen

 2. 2 oktober 2017 / 13:08

  Ik heb veel goeie verhalen gehoord over de producten van Philosophy, als ik mijn producten heb opgemaakt ga ik misschien dat aanschaffen 🙂

 3. 2 oktober 2017 / 11:04

  Ik ben zo onwijs benieuwd naar deze producten. Ik heb er nog nooit iets van getest maar wil het al maanden, jaren doen! Misschien iets voor op mijn kerstlijstje!

  • 2 oktober 2017 / 13:19

   Ja goed idee! 😀 Het is echt de moeite waard, de producten zijn echt ontzettend fijn.

 4. Donna
  2 oktober 2017 / 10:40

  Ik ken zelf alleen de Purity nog maar en deze is zooo fijn!
  Liefs, Donna

 5. 2 oktober 2017 / 10:08

  Ik vind de producten ook fantastisch! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram