Perfect Touch Lipgloss ♥

Perfect Touch Lipgloss ♥

l1

Vrijdag schreef ik een artikel over twee lipsticks die ik vond bij de Big Bazar, de roze variant die ik daar kocht is echt een pareltje en een must om te hebben. Naast de lipsticks zag ik  nog meer mooie lipproducten, namelijk lipgloss.

Nu ben ik niet echt een hele grote lipgloss liefhebber maar toen ik in het schap het merk Perfect Touch zag staan met een heleboel prachtige lipglosses besloot ik er twee mee te nemen en opnieuw werd ik verrast. Benieuwd? Kijk mee!

l2

Het merk Perfect Touch ken ik niet, het wordt verkocht bij de Big Bazar en is lekker betaalbaar. Daarnaast zien de producten er ook nog is leuk uit en is het assortiment best breed qua kleuren. Ik koos twee kleurtjes uit in een mooie paars tint en een roze koraal kleur. Helaas hebben ze geen namen of nummertjes, dus doen we het met de kleur!

Paars 

De paarse lipgloss is ontzettend mooi, hij sprak mij direct aan door de warme paarse tint en de kleine gouden schimmetjes die erin zitten.

l3

l6

Koraal roze 

In het schap stonden een hoop roze kleurtje maar de koraal roze tint leek mij het mooiste. Het is een ontzettend leuk kleurtje voor de zomer maar in de winter kan het ook geen kwaad om een vrolijke tint te dragen toch?

l4

l5

Hieronder de swatches op mijn hand:

l8

En natuurlijk het resultaat op mijn lippen.

Link de koraal roze kleur / Rechts de paarse tint 

l9

l7

Ik wil er meer!!!! Ik ben ontzettend verslaafd aan lipproducten en als ik mooie budget varianten tegenkom heb ik zo de neiging er een paar in te slaan. Ik vind de kleuren echt goed qua pigment, voelen een klein beetje plakkerig maar blijven voor de rest goed zitten. Alweer pareltjes ontdekt bij die fijne budgetwinkel en ik heb de neiging nu om nog vaker lipgloss te dragen.

l10Verkrijgbaar bij de Big Bazar in diverse kleurtjes voor €1,49 per stuk. 

Wat vind jij van deze lipglosses?  

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram