Pep je dag op met deze vrolijke & snelle tips!

Pep je dag op met deze vrolijke & snelle tips!

Sommige dagen kunnen wel wat extra vrolijkheid gebruiken. Of je nu te maken hebt met stress op het werk, een slecht humeur of gewoon behoefte hebt aan een opkikker, er zijn een hoop aantal manieren om je dag een beetje extra op te peppen.

In dit artikel deel ik graag een paar van deze vrolijke tips om direct actie te ondernemen om die glimlach weer terug op je gezicht te toveren. Dus, laat de zorgen achter je en maak je klaar om je dag vol energie en positiviteit voort te zetten. Kijk mee!


Lees humoristische columns

Lezen vind ik zelf heerlijk en een perfecte manier om te ontspannen tussen hectiek door. Ook is het een van de beste manieren om je dag op te vrolijken, door bijvoorbeeld een humoristische column te lezen. Deze grappige stukken zijn vaak doorspekt met slimme observaties, hilarische anekdotes en sarcastische wendingen. Ze bieden een welkome afleiding en kunnen je laten lachen, zelfs als je je een beetje down voelt. Dus pak je favoriete tijdschrift, krant of surf naar een humoristische column online zoals TV Vrouw en geef jezelf een dosis humor om de dag door te komen!


Luister naar vrolijke muziek

Muziek heeft een ongelooflijke kracht om onze stemming te beïnvloeden. Kies voor vrolijke en opbeurende deuntjes om je energie een boost te geven. Luister naar je favoriete nummers die je laten glimlachen, meezingen om jezelf even helemaal te laten gaan. Of het nu gaat om opzwepende popmuziek, feelgoodhits uit de jaren ’80 of grappige liedjes met luchtige teksten, laat de muziek je dag weer even verlichten en vullen met vreugde. Zelf vind ik het heerlijk om lekker Jazz muziek te luisteren, de instrumenten geven mij altijd een hele goede vibe en mocht ik even down zijn, dit helpt direct!

Bron Pexels – Andrea Piacquadio


Ga een stuk wandelen

Soms is alles wat je nodig hebt om je weer op te peppen een frisse neus en een beetje beweging. Trek je wandelschoenen aan en ga naar buiten voor een verkwikkende wandeling. Geniet van de natuur, adem diep in en laat de stress van je afglijden. Je zult merken dat lichaamsbeweging en de buitenlucht een positieve invloed hebben op je humeur en je nieuwe energie geven om de dag door te komen. Je hoeft niet direct een complete wandeltocht van 5km uit te stippen, een klein blokje om doet al wonderen.

Bron Pexels – Aidi Tanndy


Maak een lekker en niet te moeilijk recept

Voedsel is niet alleen een bron van voeding zijn, maar ook van plezier! Kies een recept uit dat niet te ingewikkeld is, maar wel iets lekkers oplevert. Of ga bijvoorbeeld voor heerlijk zomerse smoothie recepten. Het proces van het bereiden van een maaltijd kan therapeutisch zijn en je creatieve gedachten te laten stromen. En als je eenmaal van je heerlijke creatie proeft, zul je merken dat het je smaakpapillen verwent en je dag op een heerlijke manier opvrolijkt.

Bron Pexels – Julia Avamotive


Heb jij nog een snelle tip om je dag op te vrolijken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram