Very Me – Peach me Perfect Powder!

Very Me – Peach me Perfect Powder!

1Very Me is een merk dat bij Oriflame verkocht wordt, het ziet er altijd aantrekkelijk uit en is wat meer gericht voor de wat jongere dames. Vandaag wil ik je 2 producten laten zien die ik heb ontvangen om te testen.

Het gaat om de Peach Me Perfect Powder, een frisse powder voor een gezonde gloed het hele jaar door. Kijk mee!

2De powder is verkrijgbaar in 2 tinten:

Clear
Bronze

De powder zijn allebei licht glinsterend en hebben een fijn zacht geurtje. Ze zien er mooi uit met een lief patroontje en zijn makkelijk in gebruik. Je kunt ze gebruiken om je look net een beetje extra te geven door te spelen met licht en donkere plekken. De lichte tint breng je gemakkelijk aan met een rougekwast langs je haargrens, op je jukbenen en langs de kaakcontour. De donkere tint kan je gebruiken om te shapen, ook weer aan te brengen met een rougekwast net onder je jukbenen.

3

4Hieronder de swatches van de producten. Zoals je kunt zien is er een groot verschil tussen de clear en de bronze.

5Natuurlijk ben ik de producten gaan testen, hieronder het resultaat op mijn gezicht:

verymeDe producten doen echt wat ze moeten doen. Het effect wat ze creëren vind ik erg mooi. De bronze is iets te donker voor mijn huid maar om het vervolgens een beetje te blenden met mijn foundation brush krijg ik het toch een stukje meer natuurlijker. De geuren van de producten vind ik echt een plus punt, het ruikt echt lekker.

6Deze producten zijn online verkrijgbaar via Oriflame. De powders kosten €10,- per stuk.

Heb jij ervaring met Very Me of Oriflame?
Gebruik jij een highlighter en/of bronzer?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram