Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara

Paula’s Choice FANtastic Lash Mascara

Untitled-3

Dat ik fan ben van het merk Paula’s Choice is niets nieuws. Naast een heel stappenplan aan huidverzorging ben ik ook erg dol op de make-up producten zoals het blush it on contour palette en de wenkbrauw kit.

Nu is er een nieuwe mascara in het assortiment van Paula’s Choice, de FANtastic Lash mascara. Ik ontving deze om te testen en vandaag laat ik je hem zien! Kijk mee!

p2

De nieuwe FANtastic Lash mascara is een langhoudende mascara die je wimpers doet verlegen, perfect van elkaar scheiden en ook nog is lekker veel volume geeft. Iets wat wij natuurlijk graag zien bij een mascara. Nu moet ik zeggen dat ik de laatste tijd alleen maar mascara test die heel goed bevallen. Ik ben benieuwd of deze ook in dat rijtje komt!

p4

De FANtastic Lash Mascara heeft een flexibel rubberen borsteltje, dat ieder wimperhaartje zachtjes en moeiteloos oppakt en dit vervolgens bedekt met mascara. De samenstelling van deze mascara bevat oa.:

 Bijen- en rijstzemelwassen
Olijfolie
Vitaminen C
Vitamine E
Provitamine B5

Dit samen zorgt niet alleen voor mooi, verzorgde wimpers, maar ook voor sterke en gezonde!

p5

Hieronder het resultaat op mijn wimpers:

Zonder mascara / Met de FANtastic Lash mascara

mascara

mascara1

mascara2

Deze mascara is zonder enige twijfel echt FANtasic. Met maar 1 laagje creëer je echt super lange wimpers. Ik zal je eerlijk bekennen dat ik er zelfs een beetje van schok omdat ik met een beweging mijn kleine mini wimpers al had verlengt. Ik ben heel enthousiast. Nu moet ik alleen wel oppassen dat het niet spinnenpootjes worden door deze mega boost. Het borsteltje is fijn in gebruik en komt heel gemakkelijk de de hoekjes. Hij is fijn, ik ben blij!

Untitled-3

De FANtastic Lash mascara van Paula’s Choice is verkrijgbaar voor €15,90

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram