Paula’s Choice || Brow Defining Cream Duo

Paula’s Choice || Brow Defining Cream Duo

2

Vandaag heb ik review voor jullie van een wenkbrauw product waar ik op dit moment een groot fan van ben, de Brow Defining Cream Duo van Paula’s Choice.

Ik ben erg blij met mijn wenkbrauwen, alleen groeien ze als kool en ben ik dagelijks in de weer met een pincet om ze bij te houden. Qua bijwerken hoef ik niet zoveel te doen. Een beetje doorkammen en een paar plekjes invullen en klaar zijn ze. Nu gebruikte ik hier een lange tijd een poeder voor maar die heb ik even aan de kant gelegd om kennis te maken met een nieuw wenkbrauw product van Paula’s Choice.

1

Het gaat om de Brow Defining Cream Duo, een vierkant doosje gevuld met twee creamy kleuren, een kwastje en borsteltje en een spiegel. In het doosje zit een lichte kleur en een donkere kleur. Deze kun je apart van elkaar gebruiken maar ook mengen met elkaar voor de juiste kleur.

De rijke crèmige textuur zorgt ervoor dat je makkelijk kunt doseren en brengt ontzettend fijn aan. Er komt goed kleur af waarmee je vervolgens je wenkbrauwen kunt bijwerken en vullen. Het kwastje die hierbij zit is hiervoor erg gemakkelijk, hij brengt streeploos aan en laat het niet klonteren. Vervolgens kan je het uitborstelen met borsteltje aan de andere kant.

3

4

Hieronder zie je de twee kleuren uit het doosje.

6

Hieronder zie je het resultaat op mijn wenkbrauwen.

Links draag ik niks op mijn wenkbrauwen – Rechts heb ik de donkerste kleur gebruikt. 

5

8

Wat ik zelf zo prettig vind is de romige textuur van het product. Er komt veel pigment af en zonder enige klontjes, vegen en andere obstakels breng je heel gemakkelijk het product met het kwastje op je wenkbrauwen. Het glijdt erover heen met als resultaat een goed gevormde en gevulde wenkbrauw! Voor mij is de donkerste kleur nog ietstie te licht maar als ik er vervolgens nog een keer overheen ga met de kleur wordt hij al een stuk beter. Je kunt hem dus gemakkelijk opbouwen.

Nog een pluspunt is de verpakking. Je kan hem makkelijk meenemen voor onderweg dankzij de grote spiegel en het kwastje! 7

Verkrijgbaar voor €24,90
De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Gebruik jij een product voor je wenkbrauwen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram