Paula’s Choice || Blush It One Contour Palette

Paula’s Choice || Blush It One Contour Palette

0Paula’s Choice is een merk dat ik iedere dag gebruik. Ik ben namelijk een groot fan van de huidverzorging en het wenkbrauw kitje en daar kom ik iedere dag weer mee in aanmerking.

Nu verscheen er een tijdje terug een persbericht van een contour palette van Paula’s Choice. Ik was hier ontzettend benieuwd naar en kon niet wachten hem te proberen. Vandaag laat ik hem je zien. Kijk mee!

1

De beautyproducten van Paula’a Choice ontvang je in een grijs kartonnen doosje met daarop de informatie over het product. In dit geval het Blush It On Contour Palette. Het ziet er stijlvol en interessant uit.
2

Wanneer je het kartonnen doosje eraf hebt kom je het palette tegen, deze zit ook in een kartonnen verpakking en is ook in het grijs van kleur. Voor de rest is deze heel simpel en rustig gehouden.
3

Wanneer je het palette open doet komen er 6 interessante producten tevoorschijn. Het gaat om 4 soorten blush kleuren, een bronzer en een highlighter. Een veelzijdig palette waarmee je je gezicht kunt contouren.

4

Het palette bevat de volgende kleuren:

Pearl – De highlighter
Bronze – De bronzer
Delicate Coral – De oranje tint in het palette
Dusty Rose – De oude roze tint
Peony – Warm roze tint
Soft Mauve – De warme paars/roze tint

Vooral Peony en Dusty Rose hebben mijn aandacht getrokken, deze twee blush kleuren vind ik prachtig.

5

Hieronder de swatches van de 6 kleuren:

7

Hieronder de producten aangebracht op mijn gezicht. Ik heb op iedere foto een andere blush samen met de highlighter en wat bronzer.

swatches

Dit palette is echt een toppertje, de blushes zijn ontzettend zacht qua structuur en brengen mooi aan op de huid. Je kan ze heel fijntjes opbouwen en ze zijn helemaal niet poederig. De kleur die eraf komt is prachtig. De highlighter en bronzer zijn ook zeker niet verkeerd, deze kan je net als de blushes mooi opbouwen. Of je nu juist heel subtiel wilt of heftig, het kan allemaal. Ik ben vooral erg fan van de kleur Peony, deze tint past goed bij mijn huid. Dit palette ga ik er zeker vaak bijpakken. Ik ben fan!

6

Het Blush It On Contour palette is verkrijgbaar voor €39,90
Via Paulaschoice.nl 

Wat vind jij van dit palette?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Anke
    10 november 2015 / 13:00

    Ik doe graag mee met deze winactie. Ben wel weer toe aan wat nieuwe blushes! Ze staan jou ook super goed.

  2. Marie-Claire
    9 november 2015 / 19:05

    Het ziet er prachtig uit! En bij deze doe ik mee met de winactie 😀 Mijn zwangere huidje kan wel wat blush gebruiken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram