Paula’s Choice ♡ The Nude Mattes eyeshadow palette!

Paula’s Choice ♡ The Nude Mattes eyeshadow palette!

0Vanochtend ontving ik een prachtige Palette met 12 nude tinten van het merk Paula’s Choice. Het merk wat ik alleen maar ken van haar huidverzorging maar waar ik verder zelf nog geen ervaring mee heb.

Paula’s Choice heeft in samenwerking met Youtube Guru Wayne Goss het speciale limited edition, The nude Mattes eyeshadow palette ontwikkeld. Een palette vol met matte nude tinten. Nude en zachte tinten zijn altijd al populair geweest en kan eigenlijk niet ontbreken in je make-up collectie. Het komt vrijwel niet vaak voor dat een palette gevuld is met alleen matte kleuren. Het trok mijn aandacht en ik kon niet wachten deze limited edition onder de loep te nemen. Vandaag wil ik je daarom ook een preview en mijn eerste indruk delen.

1Het doosje ziet er simpel maar zeker niet verkeerd uit. Het is van karton wat niet direct luxe uitstraalt maar het is geen minpunt. Op het doosje staat duidelijk aangeven dat het gaat op het nude mattes palette. Ik vind het simpel maar strak.

In het palette zitten maar liefst 12 kleurtjes in licht naar donker tinten. Het gaat om 11 matte tinten waarmee je een hele neutrale look kunt maken en om toch een beetje hightlighter toe te voegen aan je look is er 1 kleurtje met shimmers toegevoegd, de Pink Sugar.

2Het palette is naast 12 kleuren voorzien van een mooie kwast. Het is een stevig en luxe oogschaduw kwastje en niet standaard, dat vind ik een mooie toevoeging aan het palette. Ook is het palette voorzien van een grote spiegel. Zo kun je overal waar je bent met het palette een ooglook maken.

3Natuurlijk ben ik de kleuren gaan swatchen, ik ben dol op matte kleuren maar ik ben toch altijd een beetje terughoudend als het gaat om de kwaliteit van matte oogschaduw.

De eerste 6 lichte kleuren

Hmm, ik was eigenlijk direct teleurgesteld toen ik zag dat het pigment erg tegenviel bij de eerste swatches. Hoe lang ik ook bleef vegen, er kwam bijna geen kleur los?! Pink Suger, de kleur met de shimmers sprong ervoor mij wel direct uit. Deze vind ik toch het mooiste van de lichte kleuren maar is natuurlijk niet matte.

4De laatste 6 donkere kleuren

Hoe donkerder de kleuren werden hoe beter het pigment werd. De donkere kleuren knallen er iets meer uit maar nog niet echt waarvan ik zou zeggen, wow! Toch zijn ze een stuk beter en hoef je niet veel te vegen voor een beetje kleur. Helaas is de oogschaduw wel wat kruimelig.

5

0

Ja, wat moet ik er nou van zeggen. Het palette is mooi maar het is in mijn ogen niet de prijs van maar liefst €40,- waard. De lichte kleuren vallen enorm tegen en de donkere kunnen er wel mee door maar het palette hoort helemaal perfect te zijn en niet half. De kwast vind ik fijn maar daarvoor koop je natuurlijk niet het palette. Het had mooi kunnen zijn maar helaas, ik zal hem je niet aanraden.

Verkrijgbaar voor €40,- via de webshop van Paula’s Choice.

Wat vind jij van dit palette van Paula’s Choice?
Wil je ondanks de kwaliteit er een ooglook mee zien?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram