Paul Green Dames Schoenen!

Paul Green Dames Schoenen!

Als je mij een beetje volgt dan weet je dat ik een enorme liefhebber ben van mooie schoenen. Of het nu gaat om mooie laarzen, stoere boots, sneakers of loafers, ik word er allemaal blij van. Paul Green is een merk waar je een breed scala hebt aan schoenen die zowel stijlvol als functioneel zijn en laat dat de perfecte combi zijn als je opzoek bent naar nieuwe schoenen!

Een tijdje geleden besloot mijn schoenencollectie is grondig uit te zoeken want wanneer je veel op internet aan het snuffelen bent kom je zoveel toffe items tegen dat je af en toe ook weer even plaats moet maken voor nieuwe! Want ik heb een paar prachtige Paul Green schoenen bij elkaar gezet die toch wel even in het zonnetje gezet moeten worden. Paul Green sneakers, enkellaarzen en de perfecte loafer (alvast voor het voorjaar) wil ik allemaal met je delen. Deze schoenen zijn afkomstig uit de Schoenenwinkel Donelli. Benieuwd? Kijk snel mee!


Paul Green schoenen

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7


Paul Green enkellaarzen

De Paul Green enkellaarzen zijn de eerste die ik even aandacht wil geven want enkellaarzen zijn in het najaar natuurlijk je stijlvolle beste vriend. Enkellaarzen kun je ontzettend goed combineren met bijna iedere outfit die in je kast te vinden is en dat maakt ze natuurlijk ontzettend functioneel. De Paul Green enkellaarzen zijn erg comfortabel waardoor je zelf met een hakje de hele dag kunt lopen zonder er last van te krijgen. Ideaal voor als je daarom liever geen hakken draagt!

Ik ben zelf helemaal fan geworden van de prachtige enkellaars (nr 5.) in prachtig zwart, glad leer. Ik vind ze ontzettend classy eruit zien en in combinatie met een skinny jeans of een elegant jurkje steel je zeker de show! Deze enkellaarzen hebben een hakhoogte van 6.4 cm en daarom is het juist zo belangrijk dat het voetbed en de zool erg comfortabel zijn om op te lopen!


Je hebt nooit genoeg boots!

Onmisbaar in het rijtje zijn natuurlijk een stel stoere boots. Ik schrijf er vaker over dat dit echt mijn favoriete item is in het najaar. Boots heb je in verschillende soorten verkrijgbaar en komen altijd van pas. Of je nu een etentje hebt, naar je werk gaat of in een herfststorm terecht bent gekomen, ze zijn een must voor in je kast!

Mijn grote favoriet zijn de Paul Green boots in beige (nr 1.). Een tijdje geleden zag ik namelijk een vrouw die had een stel prachtige beige boots aan en ik dacht gelijk, ‘zulke heb ik ook nodig. Ik ben sowieso een groot liefhebber van nude/beige tinten omdat het subtiel, tijdloos en stijlvol is.

Ook de zwarte Paul Green boots (nr 6.) vind ik heel aantrekkelijk omdat ze door het witte randje boven de zool net even wat anders zijn dan anders. Het is een soort lange Chelsea laars en die zijn zonder alle gespen en ritsen enorm elegant.


De perfecte loafer voor volgend jaar!

Ik weet dat ik een beetje te hard van stapel loop maar ik ben verliefd geworden op de prachtige beige loafers (nr. 7) die werkelijk perfect zijn voor volgend voorjaar. Loafers lopen ontzettend fijn en normaal gaat mijn voorkeur altijd uit naar zwarte loafers omdat zwart natuurlijk altijd kan, maar deze beige kleur is perfect voor bij lichte kleding en zachte stoffen als linnen. Het detail van de ketting op de wreef maakt hem helemaal trendy! Noteer hem maar snel op je wishlist!


Ben jij al bekend met Paul Green?
Draag jij liever sneakers of laarzen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram