Parijs shoplog accessoires – Forever 21, KIKO, H&M…

Parijs shoplog accessoires – Forever 21, KIKO, H&M…

Vannacht om 2 uur kwam ik aan in Nederland, van een lekker reisje Parijs. Natuurlijk moest er geshopt worden en dat is gelukt!

Ik heb veel kleding gekocht, maar die komen vanwege het kreukelen in mijn tas een andere keer op de site. Vandaag laat ik de accessoires die ik heb gekocht bij oa. de Forever 21 en de KIKO.

Het was meer dan 40 graden de afgelopen dagen in Parijs en behoorlijk warm om te winkelen dus heel veel energie was er niet, maar toch heb ik een paar leuke spulletjes gekocht!

Ohja, boven aan de lijst stond ‘Het bezoeken van de Sephora’ Ik ben er zo’n 20 keer langs gelopen en heb er wel meer dan 1 gezien. Elke keer zij ik tegen mijzelf en mijn vriend, ‘hier moet ik zo even in’ nouuuuuu mooi niet, door alle drukte erom heen en de warmte en de terassen en een hele hoop andere winkels ben ik dus niet in de Sephora geweest…

Kijk mee naar een kleine shoplog met mijn geshopte accessoires!

KIKO

  • Bij de KIKO kocht ik een oogschaduw palettewaar ik echt heel blij mee ben. Het is het 4e palette uit de Blooming collectieFlattering Berry en kost 4,95 EUR

  • Het was een vermoeiende dag toen ik in de forever 21 was, druk was het niet maar mijn eigen energie was ver te zoeken. Ik had geen zin om tussen de kleding te zoeken dus besloot lekker alleen voor wat sieraden te gaan. Ik kocht de oorbellen in de vorm van een blad in mint/goud voor 3,90 EUR – 2 sets bracelet met studs in zwart/cream voor 8,90 EUR – En als laatst sokken met lieve hartjes voor 2,60 EUR per paar.

  • Natuurlijk ook nog even langs de H&M en daar kocht ik 2 pakjes met van die hand/gezicht doekjes per stuk 0.95 EUR – Een donut voor in het haar  2,95 EUR – En als laatste een elastiek met zo’n stukje voor als je een paardenstaart draagt in parelmoer voor 2,95 EUR.

Benieuwd naar de kleding? Hou fablouise.nl in de gaten!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram