Must – De Parfum Verstuiver!

Must – De Parfum Verstuiver!

parfum1

Tijden heb ik zitten twijfelen of ik wel geschikt ben voor een parfum verstuiver. Het is een handig object, ideaal om mee te nemen, maar zal ik het wel gebruiken? Nou en of ik het zal gebruiken. Een parfum verstuiver is namelijk een echt must wanneer je op pad bent, met dit stijlvolle mini object heb je namelijk altijd je favoriete parfum bij je!

Eerder nam ik altijd ‘goedkopere’ geuren mee in mijn tas omdat ik daar niet heel erg veel waarde aan leg mocht het stuk gaan, maar het waren elke keer wel ‘net niet’ geuren die ik vervolgens over mijn heerlijke Marc Jacobs parfum aanbracht. Tijd voor een parfum verstuiver zodat ik een DOT ook onderweg kan gebruiken.

parfum2

Deze parfum verstuiver is van het merk true Spirit, verkrijgbaar bij het Kruidvat en zoals je op de foto’s kunt zien is het de gouden variant. Verder is hij verkrijgbaar in het roze en zilver maar goud sprong ervoor mij echt uit. Ik ontving hem bij het Kruidvat event wat een goed ding is geweest want sinds dien ben ik verkocht en raad het iedereen aan.

parfum3

Een parfum verstuiver is er dus voor bedoelt om je favoriete parfum mee te nemen in een kleine spray. Op de achterkant staat nog het een en ander maar in de verpakking van deze verstuiver zit ook nog is een uitgebreide bijsluiter hoe je hem moet gebruiken. Ideaal! Om je het even kort uit te leggen:

Open de dop en draai de verstuiver om.
Draai de onderkant open.
Bevestig de pomp van de parfum op de siliconen adapter van de verstuiver.
Vul de verstuiver naargelang de parfumfles. Het niveau is zichtbaar.

Nog even in Jip & Janneke taal. Het is dus de bedoeling om de verstuiver aan de onderkant open te draaien. Vervolgens pak je je favoriete parfum erbij en haal je daar de spray dop af. Je bevestigt de verstuiver op de parfum en vult de verstuiver vol!

parfum4Ik ben echt overgehaald om een verstuiver in mijn tas mee te nemen, het is zo handig. Wanneer je een andere geur erin wilt hebben is het kan je hem vullen met wat water en een beetje schoonmaken om vervolgens er een nieuwe geur in te doen.

Deze verstuiver heb ik cadeau gekregen maar is te koop bij het Kruidvat. Ook andere merken en drogisterijen verkoop een verstuiver de prijzen hiervan variëren tussen de €3,- en  €12,-

Ben jij bekend met een parfum verstuiver? Wat vind jij ervan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram