Overzicht 4x H&M mascara review!

Overzicht 4x H&M mascara review!

mascara-De afgelopen weken heb ik maar liefst 4 mascara’s van de H&M getest en ik denk dat het een handig idee is om alle 4 de mascara’s samen te evalueren zodat je nog is goed kunt zien wat ik ervan vond en welke ik het beste vind van allemaal…

Het gaat om 4 verschillende mascara’s die er stuk voor stuk aantrekkelijk uitzien om te kopen en allemaal ook nog is heerlijk budget zijn namelijk €2,95 per stuk. Kijk mee!

Super Mascara

mascara-1Weten jullie het nog? Ik schreef Auper Lenght mascara want ik dacht echt dat dat op de verpakking stond. Ik vond het al een rare naam. Gelukkig zijn mijn lezers heel slim en konden mij direct vertellen dat er geen Auper stond maar Super. Heel logisch natuurlijk. Deze mascara is echt een kerst musthave dacht ik zo met de zilveren sterretjes op de verpakking. Het is mijn favoriet als ik moet kiezen tussen de andere want hij geeft mijn oogopslag echt een boost. Hij heeft een ontzettend prettig borsteltje en is daarnaast ook fijn in gebruik. Prijs is €2,95 Bekijk hier de uitgebreide review.

♥ Resultaat super lenght mascara

mascara1.1Volume Mascara
test3

De Volume mascara heeft niet echt mijn hart gestolen en zal ik niet zo snel erbij pakken. Het is een prima mascara die ook redelijk doet wat hij moet doen maar ik merk dat het een ‘lastige’ mascara is in gebruik. Ik vind het echt een mascara waar je voor moet zitten wil je mooie wimpers krijgen en die tijd hebben we natuurlijk niet altijd. De prijs is €2,95. Klik hier voor de uitgebreide review.

Resultaat volume mascara

test3.1Super length mascara & Mega Volume mascara

2xTwee zomerse mascara’s als je het mij vraagt en echte opvallende eye-catchers voor in je make-up tasje. Mijn voorkeur ging zelf direct naar de roze variant en niet om de kleur maar om de dikte van het borsteltje. Ook tijdens het testen kwam ik erachter dat de roze toch meer geschikt is voor dunne wimpers, de gele vind ik persoonlijk een aanrader voor dames met dikkere wimpers. Allebei deden ze wat ze moeten doen en zijn €2,95 per stuk! Bekijk hier de uitgebreide review.

♥ Resultaat Roze mascara

geel ♥ Resultaat Gele mascara

rozeMijn favoriet is dus zeker de mascara in de donkerblauwe verpakking met een kerst uitstraling. Ik vind dat hij goed doet wat hij moet doen en echt verschil maakt bij 1 laagje op mijn wimpers.

Welke mascara spreekt jouw het meeste aan?
Ga jij een mascara van de H&M proberen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram