Over mij & de site

Lieve bezoekers.

Mijn naam is Laura Louise, 32 jaar en wonend in het mooie Drenthe. Al meer dan 10 jaar stop ik dagelijks weer veel liefde en passie in mijn blog fablouise.nl. Wat begon als beautyblog is uitgegroeid tot een plek waarin ik je een kijkje geven in mijn leven en meeneem door mijn grootste passies. Met een diploma als grafisch vormgever op zak en al aardig wat ervaring binnen dit vak, zie ik dit als een mooie combinatie die werkt voor fablouise.nlContent delen werkt voor mij inspirerend. Ik kan schrijven, ontwerpen en mensen op een kleine manier blij maken. De titel ‘beautyblog’ heb ik een aantal jaar geleden aan de kant gedaan omdat ik meer wou laten zien, een kijkje in mijn leven waarin in deel wat ik het liefst doe. Zo combineer ik het beauty en fashion gedeelte nu vooral ook met ontwerpen van verschillende gratis printables zoals weekplanners, handige To Do lijstjes, posters en ontwerp ik gratis zelf ontworpen wallpapers die je kunt downloaden voor als achtergrond op je mobiel!

De illustraties die ik de afgelopen tijd heb gemaakt zijn ontzettend populair geworden waardoor ik de stap heb gemaakt om een droom van mij in vervulling te brengen, het opzetten van een eigen webshop genaamd Msthave. Waar je terecht kunt voor telefoonhoesjes met de unieke Fablouise prints. In het verleden heb ik veel toffe samenwerkingen gehad, zo schreef ik artikelen voor diverse kranten en bekende blogs. Maar ook de samenwerkingen die ik binnen sleep met de illustraties motiveren mij enorm en zorgen ervoor dat ik dit werk met een grote lach op mijn gezicht elke dag weer doe. Neem een kijkje in mijn portfolio om een kleine glimp van wat toffe samenwerkingen te zien.

Naast fablouise.nl en het runnen van een webshop msthave.nl werk ik samen met een goede vriend als grafisch vormgever voor Coolpixel. Een bedrijf die zich richt op starters en het opzetten van een mooie website met bijpassende huisstijl! 

Kortom, ik ben lekker bezig. Dit alles combineer ik graag met een lekker kopje koffie, een goed boek en gezellige dagjes uit! 

Wil je contact met mij? Of heb je een vraag of een opmerking? Laat het mij weten.
Je kunt gerust een mailtje sturen naar info@fablouise.nl of mij volgen op social media!


Instagram