Over mij & de site

Lieve bezoekers, Mijn naam is Laura Louise, 29 jaar en wonend in het mooie Drenthe. Mijn grootste passies zijn: Ontwerpen, interieur, lekkere dingen bakken, fashion, beauty & schrijven. Dit combineer ik graag met een grote kop thee! Naast het bloggen heb ik mijn Diploma Grafisch Vormgever op zak.

Over de site

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Schrijven over beauty, interieur, DIY, recepten, persoonlijke artikelen, je op de hoogte brengen van de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis met lifestyle, je komt het allemaal tegen. De afgelopen tijd heb ik al onwijs veel leuke samenwerkingen gehad, zo schreef ik artikelen voor de Meppeler Courant, de HEMA Blog, de V&D blog en stond ik al in vele media!

Gratis Printables

Sinds kort ontwerp ik voor Fablouise.nl verschillende gratis printables zoals To Do lijstjes, Weekplanners en Posters. Ook verschijnt er iedere zondag, ‘Wallpaper Sunday‘ op mijn blog waar ik mijn zelf ontworpen wallpapers ( meer dan 100) die je gratis kunt downloaden en mag gebruiken als achtergrondje voor je mobiel!
Ohja en heb jij de omgekeerde avocado al gevonden? Of de neus met het hartje? Ik ontwerp ook leuke zoekplaatjes die je natuurlijk wel even moet doen!


Ik hoop dat jullie leuk vinden om lekker rond te snuffelen tussen de artikelen op mijn blog en heb je nog een vraag, mail mij gerust: info@fablouise.nl. Vind ik hartstikke leuk!


Blog van mijn zus: The Beauty Magazine!

Mijn zus Iris heeft een fantastische blog, neem zeker een kijkje voor heel veel toffe inspiratie, recepten, DIY’s en nog veel meer!


Ben je nog opzoek naar een mooi schilderij!

Mijn moeder (Louise- Art) schildert prachtige schilderijen die perfect zijn voor thuis aan de wand of in je kantoor. Benieuwd? Neem dan zeker een kijkje in haar portfolio. Je kunt voor vragen altijd een mailtje sturen naar louise.art@kpnmail.nl


Instagram