Outfit – Supertrash Vs.Only

Outfit – Supertrash Vs.Only

OUTFITVandaag wil ik je 2 nieuwe kleding stukken laten zien die komen uit de webshop vantilburgonline. Ik kocht daar een top van het merk Supertrash en een onwijs leuke broek van het merk Only…

Van Tilburg Online is een webshop waar ik al langere tijd bekend mee ben. Ik heb er al is eerdere geshopt en ben nog steeds heel blij met mijn leren jasje die ook uit de webshop komt. Van Tilburg online heeft namelijk een groot assortiment met onwijs leuke merken. Zo hebben ze naast Supertrash ook, Maison Scotch, Expresso, Josh V, Pieces, G-star en ga zo maar door. Ook begint de webshop alweer aardig vol te raken met mooie nieuwe collecties waar we natuurlijk helemaal blij van worden.  Kortom topmerken, mooie producten en genoeg te vinden voor jong en oud!

outfit2Mijn ogen zijn gevallen op een onwijs toffe broek/legging van het merk Only die ook nog is lekker afgeprijsd in de webshop stond. Het gaat om een strak model met een mooie glans coat erover. Aan de voorkant van de broek zit als leuk detail leuke ritjes. Ik heb hem gekocht in de kleur zwart maar hij is verkrijgbaar in maar liefst 7 kleuren.

De top die ik heb gekocht is van het merk Supertrash, ook eentje die lekker was afgeprijsd. Ik vind vooral de print erg mooi en de goud met bruine details. Helaas zie ik hem nu al niet meer in de webshop staan.

outfit3

Het is nu natuurlijk te koud om zo naar buiten te gaan maar een mooi zwart blazertje erover of een lekkere trui is natuurlijk mogelijk. Ik ben super blij met de mooie items en de snelle bezorging. Voor 15:00 besteld is namelijk de volgende dag al in huis + gratis verzending!

Ben jij opzoek naar iets leuks neem dan zeker een kijkje in de webshop!

De Only broek/legging is van €39,95 nu voor €29,95
De top van Supertrash is helaas nu al  uitverkocht.

Wat vind jij van mijn aanko0pjes?
Was je al bekend met de webshop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Els
    11 november 2016 / 22:37

    Ik vind deze broek heel mooi is die nog te bestellen? Ik zie niet hoe ik hem kan bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram