Outfit | Sunny Amsterdam

Outfit | Sunny Amsterdam

k0

Hi Ladies! Vandaag heb ik weer een nieuwe outfit voor jullie. Ik was namelijk afgelopen zaterdag heerlijk in Amsterdam aan het genieten en het leek mij wel leuk om mijn outfit die ik aan had met jullie te delen.

Ik draag namelijk één van mijn favoriete tops op dit moment uit de webshop van Moderood.nl. Benieuw hoe ik deze top combineer? Kijk mee!

k
Zoals ik al aangaf komt deze heerlijke crop top uit de webshop Moderood, hij is van het merk LA Sisters dat echt onwijs veel leuke kleding heeft. De top is gemaakt van een heel fijn zacht stofje en is onwijs goed te combineren. Op dit moment dus een grote favoriet van mij die ik het liefst iedere dag draag. Naast het toffe merk heeft de webshop Moderood ook merken als Culture kledingGsus en B.Loved waar ik trouwens ook een hele toffe trui van heb.

3

Ik combineer het trouwens met nog een favoriet item, namelijk mijn super high waisted jeans van Pull & Bear. Bij deze outfit vond ik het leuk om mijn witte sneakers van Adidas te dragen, deze zijn erg pretty en lopen ook nog is heerlijk. Ideaal voor een dagje in Amsterdam. Kortom lekker simpel maar best een beetje stijlvol toch?

k2

Ketting – & Other Stories // Horloge – Daniel Wellington // Tas – David Jones

4

Wat vind jij van mijn outfit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram