Outfit – Ready for Autumn?!

Outfit – Ready for Autumn?!

outfit1Outfit tijd! Ik heb namelijk al een beetje de kriebels voor de herfst als ik de etalages in de winkelstraat bekijk. We krijgen nog een paar heerlijke zomerse dagen maar we moeten ons ook klaarmaken voor het najaar!

Ik wil je graag deze outfit laten zien met een paar favoriete items! Ik vind de combinatie van rood en zwart prachtig in het najaar en ben blij dat de winkels weer vol hangen met leuke geruite blouses! Kijk mee!

outfit2In deze outfit combineer ik een mooie zwart wit geblokte oversized blouse met een simpele zwarte tregging. Ik vind het zelf niet alleen heerlijk zitten, het staat ook stoer. Qua schoen hou ik het nog een beetje zomers en ga ik voor deze witte sneakers. Mijn leren jasje kan niet ontbreken in de herfst en heb ik al z’n 3 jaar en nog is die perfect. En voor de koude ochtenden en avonden deze hele toffe rode sjaal!

Tregging H&M
Blouse H&M
Jasje Sister Point
Sjaal V&D
Sneakers Loavies
Tas en Portemonnee V&D

Wat vind jij van deze outfit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram