Outfit of the day samen met mijn vriend!

Outfit of the day samen met mijn vriend!

Vandaag is het tijd voor een nieuwe outfit of the day met een extra touch eraan. Niet alleen ik sta namelijk op de foto om mijn outfit te laten zien, maar dit keer ook mijn vriend!

Ik weet niet of ik echt mannelijke bezoekers krijg op mijn blog, maar misschien is het een inspiratie voor je broer of je vriend! Ieder geval bezochten we einde van een heerlijke zondag het park om deze foto’s te maken. Benieuwd naar onze outfits? Kijk snel mee!

outfit2

Mijn vriend draagt precies een outfit waar ik mannen graag in zie. Netjes, casual en toch een tikkeltje stoer. Hij draagt een shirt van PME Legend uit de webshop OnlyForMen. Broek is van Chasin en de schoenen zijn net als het shirt ook van PME Legend.

Het is de eerste keer dat hij nu een keertje voor de camera staat. Meestal zijn de rollen omgedraaid en maakt hij de foto’s alleen van mij, maar dit keer was ook hij is aan de buurt. Super leuk en voor een eerste keer hartstikke goed gedaan!

outfit3

De outfit die ik draag is lekker comfortabel, een beetje schattig en ook hip. Persoonlijk vind ik het erg leuk om een outfit als dit te dragen. Ik draag een zwarte skater skirt met een klein ceintuur, een basic grijs shirtje van H&M en mijn favoriete jasje van dit moment, het destroyed denim jasje van Paris2day! De sandalen die ik aan komen van Dolcis en kocht ik 3 jaar geleden.

outfit4

outfit5

outfit6

Ben jij ook zo fan van Denim?
Draag je ook wel is een spijkerjasje? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram