Outfit inspiratie – 3x Vogue shirt combineren

Outfit inspiratie – 3x Vogue shirt combineren

Het simpele witte shirt wat je cadeau kreeg bij aankoop van de Vogue z’n 2 maand geleden is echt een must. Ik slaap erin, ik doe er boodschappen in, ik chill er in. Kortom een shirt die niet meer uit mijn kast is weg te denken…

Het shirt is lekker basic maar toch classy met de stijlvolle Vogue letters. Ik draag hem zowel met een lichte spijkerbroek en witte sneakers. Lekker simpel, comfi en sportfief. Daarnaast vind ik hem ook erg leuk om te combineren met een simpele zwarte skirt. En natuurlijk is een short ook niet weg te denken deze zomer en ook daarmee is hij prima te dragen, of wat dat je van een high waisted short. Wat jij?

vogue-shirt

Ik weet dat er veel vraag naar is op het shirt nog te krijgen is. Helaas ligt het al een tijdje niet meer in de winkel, maar bezoek eens een boekenwinkel die niet als een storm loopt want wie weet kom je hem daar nog tegen. Ik heb hem ieder geval al enkele keren nog zien liggen ergens achter in de schappen.

Heb jij een Vogue shirt? Hoe draag jij hem het liefst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram