Outfit || Happy Day ✿

Outfit || Happy Day ✿

outifi1

Het is tijd voor een outfit of the day artikel voor jullie waarin ik mijn outfit laat zien die ik afgelopen zaterdag droeg. Ik ging gezellig met mijn vriend een kijkje nemen bij Batavia Stad en nam gelijk de camera mee om foto’s te maken.

Een harde wind, een dreigende lucht met af en toe een zonnetje, het typische Nederlandse weer zoals we het kennen. Langs de water vond ik een mooie plek om een paar kiekjes te maken en even lekker te genieten van het mooie uitzicht! Benieuwd naar mijn kleding? Kijk mee!

outfit3

outfit4

Mijn Outfit:

Soft Grey Jeans // Loavies
Roze Suede vest // Loavies
Simpele witte Sneakers // Van Haren
Wit hemdje met kanten details // Loavies
Horloge Classic ST Maves // Daniel Wellington 

 Wat vind jij van mijn outfit? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram